Показали новий туристичний портал про Волинь

Показали новий туристичний портал про Волинь
Хочуть створити новий туристичний портал про Волинь як історичний регіон.

Про це йшлося 7 червня під час прес-конференції про проект.

Як розповів голова Асоціації розвитку туризму Волині Юрій Моклиця, ідея проекту полягає не в тому, щоб створити черговий довідник, а «інформаційну платформу для діяльності суб’єктів туристичного ринку». Це буде сайт, який уже в робочому варіанті діє за адресою www.travel.volyn.ua.

Передбачається, що з часом він буде самоокупним і працюватиме без зовнішньої підтримки. Його розвиватимуть спільно з фірмами та закладами туристичного спрямування та громадськими організаціями.

Сайт містить основні розділи для туристичної навігації по Волині. Одна з головних особливостей – на цьому порталі ті організації, які не мають власних сайтів, але потребують, можуть створювати їх на основі шаблонів. Їх підтримкою буде займатися команда туристичного порталу.

«Це тільки старт. Рано ще давати оцінки. Маємо план дій, який буде реалізований до січня наступного року, включно з англомовною та російськомовною версією сайту. Ми не одні на цьому ринку, але конкуренції нема, бо Волинь – великий регіон із великим потенціалом», - переконаний Юрій Моклиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прив. я нарахунок сайту http://travel.volyn.ua/uk/miscya на карты де підписані озера ШНПП є одна неточність За Люцемером має бути не Довге, як там вказано, а Чорне, або Велике Чорне
Відповісти
Останні новини
Показали новий туристичний портал про Волинь
07 червень, 2013, 12:31
Презентували Windows 8.1. ВІДЕО
07 червень, 2013, 12:20