Уночі на Волині вщент згорів бус

Уночі на Волині вщент згорів бус
У селі Овадне Володимир-Волинського району у ніч на 16 лютого на подвір’ї біля будинку згорів автомобіль Volkswagen T4 разом із документами.

Про це у правоохоронцям повідомив власник буса, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також експерти-криміналісти. Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Встановлюються причини загоряння транспортного засобу.

Попередньо, слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення майна.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні журналісти! Допишіть, будь ласка, ще один абзац:
“Варто нагадати, що церкву до вирішення конфлікту, який виник між священослужителями та громадами ПЦУ та УПЦ, опечатали правоохоронці. Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик попередив про відповідальність за зірвання печаток. Однак 14 лютого представники громади ПЦУ разом зі священиком Сергієм Місаном попри заборону зірвали замки та почали службу. Такі дії викликали обурення у священослужителів та представників громади УПЦ. Для врегулювання конфлікту довелося викликати поліцію та спецпідрозділ “КОРД””.
Джерело: https://www.volodymyrmedia.com.ua/news/svyashhenyku-ptsu-z-ovadne-nevidomi-spalyly-busa-137378/
Друга половина цього абзацу багато що роз’яснює.
Сергій Місан міг сам підпалити свій бус, щоб уникнути кримінальної відповідальності за самочинне зірвання замків і проникнення до храму в селі Сусваль у ніч з 14 на 15 лютого, попри заборону начальника поліції Михайла Бобика.
Відповісти
РПЦ МП- злочинна секта.
Відповісти
Кацапських попів пора гнати з усіх церков до Раші ,ця наволоч робить все як наказують ім з Москви ,а наш народ ,як телятьа вірять цим брехунам .В Жовтневому(Сусвалі) купа фанатиків Кирилової церкви ,на підмогу ім приїзджають попи з Володимирського кацапського собору і розпалюють ненависть між прихожанами і бус спалили тільки прихильники цієї сатанинської організаціїї .
Відповісти