Яку процедуру обрати для видалення небажаного волосся на тривалий час?*

Яку процедуру обрати для видалення небажаного волосся на тривалий час?*
Видалення небажаного волосся на тілі – проблема, що турбує чи не кожну жінку. У зв’язку з цим і перелік видів епіляції з кожним роком збільшується. Але чи всі вони ефективні? Зрозуміло, що ні. Деякі з них можуть викликати подразнення, інші – мають короткотривалий ефект. Яку ж тоді процедуру обрати? Насправді, сьогодні існує чудова альтернатива болючим та малоефективним методам, а саме – епіляція ELOS, проведенням якої займаються дипломовані лікарі-косметологи студії https://epilaser.com.ua/epilyaciya-nog/.

Які переваги даної процедури?


• Якісний результат. Суть елос-епіляції полягає у впливі світлової та електричної енергії на корінь волоска. Таким чином вдається видалити темні, світлі, сиві, тонкі та пушкові волоски як на світлій, так і на засмаглій шкірі. При цьому, шкіра після проведення процедури залишається гладенькою та неушкодженою. Не дарма ж даний вид епіляції визнано країнами Європи та Америки як один із найефективніших.
• Довготривалий ефект. Завдяки поєднанню радіохвильового біполярного струму та імпульсивного світла вдається зберегти результат елос-епіляції на кілька місяців.
• Відсутність больових відчуттів. Під час проведення процедури клієнт практично не відчуває болю. А все завдяки додатковому охолодженню ділянки, що обробляється. До того ж, тривалість епіляції становить від кількох хвилин до 1,5 години.
• Високий рівень безпеки. Видалення небажаного волосся проводиться точково, завдяки чому вдається попередити появу пігментних плям та опіків. Разом з тим, процедура передбачає вплив лише на корінь волоска, зберігаючи цілісність верхнього шару навколо нього.

Чому проведення процедури варто довіряти лише професіоналам?

Напевно, чи не кожна жінка мріє мати в себе вдома чудо-прилад, що видалятиме небажане волосся на тривалий час. Однак, якою б простою не здавалася процедура, вона потребує втручання висококваліфікованого спеціаліста. Чому? Перед проведенням елос-епіляції лікар-косметолог повинен продіагностувати стан шкіри, повідомити пацієнта про протипоказання і лише тоді скласти програму, визначивши кількість сеансів та їх тривалість для кожного індивідуального випадку. Разом з тим, важливо звернути увагу на умови, в яких буде проходить процедура, та якість обладнання. Добре, коли епіляція проводитиметься досвідченими фахівцями у сучасній студії. У протилежному випадку клієнт ризикує отримати значні опіки шкіри, рецидив герпетичної інфекції та додатковий стрес для організму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: краса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.