У Луцьку планують побудувати студмістечко з великим концертним і спортивним майданчиком

У Луцьку планують побудувати студмістечко з великим концертним і спортивним майданчиком
У Луцьку шукають інвесторів, готових долучитися до реалізації проекту студентського містечка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про це йшлося у понеділок, 17 лютого, під час дня депутата у Лесиному виші.

Ректор СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось розповів, що ідею, подану попереднім очільником вишу, щодо побудови студентського містечка на Володимирській за кошти держави чи спонсорів за 10 років так і не спромоглися втілити у життя. Тепер же її хочуть «реанімувати».

«Я більш ніж переконаний, що за кошти державні у сучасних умовах там нічого побудувати неможливо. Тому ми починаємо вести перемовини для того, аби знайти інвесторів, готових побудувати там гуртожиток, будинок для викладачів, можливо, частину навчальних приміщень», - зауважив він.

Також у студмістечку хочуть облаштувати манеж для заняття зимовими видами спорту, який би перетворювався на величезний концертний зал і зміг би приносити прибуток університету та місту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ПТУ давно закрити треба, а вони будуються! Сміх і гріх!
Відповісти
А що таке "Лесин виш"? Хто така Леся і хто такий "виш"?
Відповісти
так само як із студентським гуртожитком біля історичного?
Відповісти
На якій Володимирській?! На Львівській, на території колишньої військової частини. Можливо й адреса того смітника й "Володимирська", але для людей це "на Львівській".
І щодо "шукають спонсорів"... Коли обирали, якому вишу віддати ту територію під студмістечко, Божидарник казав, що ЛТУ має на те гроші, але віддали територію СНУ. І маємо те, що маємо
Відповісти