Луцьк – у ТОП-5 міст України, де найдорожча комуналка

Луцьк – у ТОП-5 міст України, де найдорожча комуналка
Склали рейтинг міст України, де найдорожче платять за комунальні платежі. Так, Луцьк увійшов в ТОП-5 міст, обігнавши Київ.

Про це пише Liga.net.

Перше позицію зайняв Дніпро (3466 гривень), друге місце - за Кропивницьким (3350 гривень), третю позицію зайняли Суми (3350 гривень), четверте - Рівне (3335 гривень), 5-те місце обійняв Луцьк (3266 гривень.)

У ТОП-10 також входять: Тернопіль (3288 грн), Чернігів (3242 грн), Київ (3 145 грн), Маріуполь (3 040 грн), а також Харків (3035 грн) і Миколаїв (3018 грн).

Замикають список рейтингу Ужгород, де без тарифу за опалення і постачання гарячої води, комуналка - 854,5 грн.

Перед ним розташувалися Чернівці - 1 840,8 грн (без платежу за утримання будинку та поставку гарячої води) і Херсон - 2331,9 грн (без тарифу на тепло і поставку гарячої води).

Зауважують, реальні цифри можуть відрізняються від отриманих результатів, оскільки у кожного домогосподарства завдяки лічильникам - індивідуальне споживання.

Також на результат впливає той факт, у кожному місті різні тарифи на комунальні послуги, бо все залежить від безлічі факторів, включаючи стан інфраструктури, щільності населення і його розташування.

Виняток - вартість електроенергії і ціна на газ, які для населення підпадають під пільгову категорію.

Під час дослідження використали тарифи, опубліковані Національною комісією, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальний послуг (НКРЕКУ); тарифи, опубліковані Міністерством розвитку загальний і територій; розрахунки Національної акціонерної компанії Нафтогаз України за газ на січень. Всі тарифи - з ПДВ.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, ознайомились лучани з такою інформацією і думаєте, шо з них хтось зробить висновки на місцевих виборах ? Згадаєте моє слово - проголосують за олігархічну теперішню владу ! Ти їм кілки на голові теши ... !
Відповісти
Так в Луцьку ціна гігокалорії-1847,75,дорожче тільки в Кропивницькому і Луцьктепло практично банкрут і постійні дотації місьради і заборгованість...то що далі???А зими то по суті і не було...
Відповісти