Стартували продажі ексклюзивних апартаментів у SAGA City Space*

Стартували продажі ексклюзивних апартаментів у SAGA City Space*
Ексклюзивний інтер’єр, просторі тераси з панорамами старого міста, сервіс рівня п’ятизіркового готелю, комплексна система безпеки, абсолютна приватність — ключові причини звернути увагу на апартаменти в SAGA City Space. Клубний будинок зводиться на Подолі, неподалік від набережної Дніпра, об’єктів культурної спадщини, арт-просторів і модних ресторанів.

Знайомство з проєктом

SAGA City Space — мультифункціональний комплекс з апартаментами, офісами, ресторанами та коворкінгом. Архітектурна концепція розроблена бюро Drozdov & Partners. Уздовж вулиці Петра Сагайдачного висота будівлі буде обмежена трьома поверхами. Тут знаходитимуться комерційні простори. Окремий вхід в апартаментну зону знаходитиметься з боку Андріївської вулиці. Висота цієї частини будівлі сягатиме семи поверхів. В оздобленні фасаду буде використано перфоровану цегляну кладку.

Заплановано консьєрж-сервіс. Технічне обслуговування апартаментів, клінінг, доставка квітів, бронювання столика в модному барі чи ресторані — ці та інші завдання можна буде делегувати.

Передбачено систему відеоспостереження за суспільними просторами. Веб-камери синхронізуватимуться зі смартфоном. Вхід в будівлю буде можливим за допомогою індивідуальних електронних ключів, доступних тільки для резидентів і персоналу.

Буде встановлено систему «розумний будинок» і, за бажанням власників нерухомості, «розумна квартира». Автівку можна буде лишити в підземному паркінгу.

Апартаменти в SAGA City Space

Ергономічний простір, наповнений сонячним світлом, панорамний вид на Дніпровські схили й Андріївську церкву, атмосфера клубного будинку — колекція апартаментів SAGA City Space створена для гармонійного життя.
• Однокімнатні апартаменти (40–84,56 кв. м). Загальна кількість — 9. Передбачено спальню, кухню-вітальню, ванну кімнату й балкон. Продаються також апартаменти з гардеробною кімнатою.
• Двокімнатні апартаменти (69,25–108,04 кв. м). Загальна кількість — 10. Є кухня-вітальня, дві спальні, кожна з яких межує з ванною кімнатою, санвузол для гостей, один або два балкони. Можна придбати апартаменти з кабінетом. Є варіанти з великою гардеробною кімнатою.
• Трикімнатні апартаменти (157,49 і 159,06 кв. м). Загальна кількість — 2. Передбачено три спальні, дві ванні кімнати, санвузол для гостей, бойлерну, кухню-вітальню, а також два балкони або балкон і терасу залежно від планування.
Є можливість купити апартаменти з ексклюзивним інтер’єром. Джерелом натхнення для італійських дизайнерів слугувала творчість таких митців, як Василь Кандинський, Казимир Малевич, Енді Ворхол і Джексон Поллок. Ознайомитися з інтер’єрними рішеннями можна на офіційному сайті проєкту.

Щоб дізнатися актуальну вартість нерухомості у ЖК SAGA City Space, звертайтеся до відділу продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стартували продажі ексклюзивних апартаментів у SAGA City Space*
02 лютий, 2020, 01:01