Як у Луцьку розширюватимуть міст на Шевченка

Як у Луцьку розширюватимуть міст на Шевченка
У Луцьку планують розширити міст на вулиці Шевченка.

Про це у facebook повідомив радник мера Ігор Поліщук.

За його словами, у Луцьку провели робочу зустріч з проектантами з міста Дніпро щодо капітального ремонту та розширення мосту на вулиці Шевченка.

Найбільш оптимальним та не надто коштовним визнали варіант розширення мосту з облаштуванням тротуару з однієї сторони (від супермаркету "Наш Край") та облаштуванням трьох смуг для руху автомобілів з реверсним рухом - дві смуги до обіду будуть працювати в сторону центру міста, а одна в сторону вулиці Чернишевського та вулиці Шевченка, після обіду дві смуги будуть працювати в сторону вулиці Чернишевського та вулиці Шевченка, а одна в сторону центру.

"Такий варіант є набільш оптимальним, не надто дороговартісним та не надто тривалим щодо строку його реалізації. Замовляємо проектно-кошторисну документацію на вказані роботи", - додав Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто такий цей поліщук,мостобудівник чи проектант,чи він просто....яка в нього посада???
Відповісти
Допоможе як мертвому кадило)) Щоб розвантажити рух автотранспорту треба будувати міст від Яровиці на Зміїнець, це навіть генпланом міста передбачено. Але з такою владою як зараз в місті який там міст)
Відповісти
Поліщук - Вони радник міського голови, якого де-юре немає, оскільки виборів не було. А є лише виконувач, який секретар... А от премії цьому "великому" раднику у 200 відсотків платять справно...
Відповісти
а Чернишевського сама розшириться ?
Відповісти
три смуги - пшик, тротуар зі однієї сторони - другий пшик, разом два пшика - замилення очей про вирішення транспортної проблеми. Напів-міри напів-влади.
Відповісти
А навіщо тратуар в загалі
Відповісти
А навіщо тратуар в загалі
Відповісти
Розширити
Відповісти