У Луцьку із зачиненої автівки визволили дитину

У Луцьку із зачиненої автівки визволили дитину
У Луцьку на проспекті Соборності із зачиненого автомобіля визволили дитину.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли очевидці.

Нагадаємо, сьогодні, 5 березня, у Луцьку на проспекті Соборності поблизу торговельного центру «Гостинець» у салоні легковика зачинилася трирічна дитина.

У пресслужбі ДСНС розповіли, що на місце події викликали рятувальників, однак їх допомога не знадобилася.

Матір дитини подзвонила фахівцям служби, котрі спеціалізуються на аварійному відкритті замків. Тож вони відчинили двері автомобіля. Дитина у результаті інциденту відбулася переляком.

Зауважимо, що редакція інтернет-видання t1.ua, яка є першоджерелом цієї новини, спростовує неправдиву інформацію, вказану 5 березня в публікації "У Луцьку в авто — зачинена дитина". Також редакція ПРИНОСИТЬ СВОЇ ВИБАЧЕННЯ Ларисі Кудрик, оскільки у першій редакції цієї публікації була подана інформація, яка публікувалася зі слів очевидців, що не володіли повною картиною ситуації.

Насправді події розвивалися таким чином. Мама з дитиною після закупів у магазинах АТБ, "Єва" повернулися до автомобіля. Там жінка відкрила передні двері, поклала сумочку з телефоном, гаманцем, памперси та посадила дитину в автокрісло на задньому сидінні. Мама хотіла пристібнути дитину, тому ключ, який був у руках, кинула його на сидіння водія, опісля закрила біля дитини двері і перейшла до авто з боку місця водія. Де і виявила, що машина заблокувалась. У жінки не було при собі телефона, тому вона попросила про допомогу в людей, які були поруч. Вони викликали поліцію та рятувальників.

Пізніше приїхав майстер, який і відкрив автомобіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.