Лідер партії на Волині йде в «Батьківщину»

Лідер партії на Волині йде в «Батьківщину»
Керівник волинського осередку партії "Реформи і порядок" Олександр Мартинюк (на фото) заявив, що перейде в "Батьківщину".

З його слів, це рішення остаточне і навіть, якщо в суботу з'їзд ПРП вирішить не приєднуватися до новоутворення, в якому, нагадаємо, зіллються "Фронт Змін", ВО "Батьківщина" та швидше за все ПРП, Мартинюк не збирається його змінювати.

"Батьківщина" має найбільшу підтримку серед населення, але їй потрібне кадрове підсилення, є ряд політиків, які пішли з партії, бо на них тиснули адміністративно, є й такі, що зрадили партію", - висловився політик.

Також він подякував "колегам-пеерпістам", з якими працював у партії.

"В суботу очевидно завершиться одна історія. Історія політичної команди, що у своїй переважній більшості щиро хотіла змінити цю країну. Здійснити Реформи і навести Порядок. У 97-му це ще не виглядало безнадійно. Були сили, було натхнення, була взаємна довіра. Скільки всього тоді ще не відбулось... Промотую плівку пам'яті довжиною у п'ятнадцять років і борюся з клубком під горлом.

Цинічні аналітики напевно знайдуть у цій історії зради і прорахунки, лукавство і політичні торги, а для мене це такий шмат життя, котрий вже ніколи не вирвеш ні пам'яті, ні з душі.

Більшість героїв цієї історії ще живі-здорові, у різних кінцях України та світу, в політиці та поза нею. Переконаний - ми ще станемо в нагоді цій країні. Хоч якісь зусилля ще докладемо, аби здійснити в ній Реформи і навести Порядок...
А сьогодні мені просто захотілось подякувати своїй Партії (даруйте за пафос), моїм друзям і вчителям. Адже, пам'ятаєте: колишніх пеерпістів не буває!

Перегортаємо сторінку і рухаємось далі!?", - написав Мартинюк у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічний пристосуванець
Відповісти
Я б сказав навпаки - вічний опозиціонер
Відповісти
Хороший вчинок-побачимо ,що буде на місцях,кількість членів ПРП дуже незначна , як і у "фронт Змін".
Відповісти
це такий лідер, як з корови балерина.сидить,штани протирає
Відповісти
Розумний поступок.Надіємось нас побільшає.
Відповісти
вас -баранів, і так забагато
Відповісти
"Батьківщина" завжди рада активним людям, які хочуть займатися громадсько-політичною діяльністю і змінювати життя країни на краще!
Відповісти