Порушив карантин: на Волині спіймали водія автобуса, який перевозив 19 людей

Порушив карантин: на Волині спіймали водія автобуса, який перевозив 19 людей
На Волині поліція зупинила і склала протокол на водія автобуса. У салоні перебувало 19 осіб. Водієві загрожує від 17 до 34 тисяч гривень штрафу.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Правопорушення виявили у Нововолинську. Співробітники групи реагування патрульної поліції склали на 62-річного водія маршрутного таксі, в салоні якого перебувало 19 пасажирів, адміністративний протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про порушення правил щодо карантину.

Нагадаємо, постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 на території держави запроваджені карантинні заходи, які покликані запобігти поширенню інфекції COVID-19. Відповідно до цього документу, заборонені перевезення більше ніж 10 людей в одному транспортному засобі.

Зображення ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай поліцаї і розвозять тоді людей.......
Відповісти
Правила карантину для всіх однакові! Чомусь Володимир-Волинський більш дисциплінований, там нема скупчення людей. А в нас люди ,як малі діти їм сказали сидіти вдома а вони все навпаки роблять.
Відповісти
Подобається мені наше вибіркове правосуддя))) А те що на Кромберзі їздять і працюють 5000 чоловіе без жодного захисту один біля одного, то може їм ще премі. виписати?
Відповісти