У Луцьку розмалювали кількаметрову стіну. ФОТО

У Луцьку розмалювали кількаметрову стіну. ФОТО
У Луцьку, на території заповідника «Старий Луцьк», з'явилася нова робота двох луцьких стріт-артерів AZO (Дмитра) та Jajo (Ярослава).

Малюнок створювався протягом двох днів і вже ввечері 9 червня був завершений. Зображення розміщене на стіні будинку №11 на вулиці Братковського.

«Роботу виконував зі своїм давнім товаришем Ярославом, досить багато років практикуємо «малювання» разом. На малюнку зображенні близькі мені передчуття та переживання, котрі закладені ще з раннього дитинства. Це моє власне переосмислення естетики цього часу», - стверджує AZO (Дмитро).



Художник каже, що працює у змішаних техніках - переважно акрил та спреї.

«Робота цілком легальна. На моє ім'я виданий відповідний документ, з конкретними адресами будівель з попередньо затвердженими ескізами», - каже Дмитро.

Незабаром у Луцьку з'являтимуться нові роботи цих авторів у абсолютно різних локаціях. Швидше за все – за межами Старого міста.

Довідка

AZO (Дмитро) - стріт-артер з Луцька, його роботи можна знайти у різних місцях Польщі, та Парижі. Мав персональні виставки у Рівному, Києві та інших містах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 58
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорище міській раді, що таке дозволила, відвертий шизофренічний світогляд. Ви там зовсім подуріли.
Відповісти
А ти його лікував чи клієнтів шукаєш?
Відповісти
Скажімо так, я цієї теми теж не доганяю, але все ж краще ніж облуплена коричнева стіна (житель мікрорайону).
Відповісти
Гнати в шию таких бездарів та тих хто таке дозволяє. от на ощад каси ото малюнок а це Гі.но
Відповісти
А узгоджувати з людьми таку мазанину хтось буде я коли цих AZO (Дмитра) та Jajo (Ярослава) побачу коло свої стін я їм руки пови...ю і в д.пу запхаю
Відповісти
а де ваша стінка?)
Відповісти
видно з вами персонально треба узгоджувати тільки тортури над людьми
Відповісти
Журналісти терміново напишіть переліки вулиць де цим йо..пам дозволили ляповством займатися вони хох ходили до якоїсь худшколи чи так дома у зошиті в клітинку. БезДАРНО намальовано. Максимум що напевне можуть це писульки залишати а як щось художньо зобразити - криворукі!
Відповісти
Це досить прогнозовано,що більшість типових жителів Луцька не сприйняли ці малюнки!але ,як на мене,чудовий стріт-арт!!
Відповісти
AZO, сам намалював і сам себе вихваляєш тут? )))
Відповісти
Де там стріт арт це бидло-мазання, брак фантазії, самонавіювання, гормональний збій, смітник вуличної творчості
Відповісти
може АРТ, що вас зустрічає в кожній підворотні, дворі гетто забудови на 33-му, 40-му чи в під'їзді вас краще тонізує? ))))
Відповісти
не метати бісер перед макаками(с)
Відповісти
і цей проект був затверджений у міськраді? Так, щоб геть помиями не обливати хлопців, які десь там виставляли за кордоном свої роботи, зичитиму цим "райтерам" поки що малювати свої гаражі і стіни у власних помешканнях!
Пропоную скинутись і замалювати цю стіну!
Відповісти
Я дам 100 грн... або принесу 10кг глини шоб цю ху..ню замазати... а, і ще ...ніхто незнає де ці дистрофики живуть....
Відповісти
у кожної людини своє світобачення життя і погляди на мистецтво .кОЖНА ЛЮДИНА МАЄ ПРАВО НА ВИСВІТЛЕННЯ СВОЇХ ІДЕЙ .яКЩО ВАМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЗРОБІТЬ КРАЩЕ САМИЙ ЛЕКШИЙ СПОСІБ ГНОБИТИ
Відповісти
Згадав казку про голого короля. Ви читали цей твір. аналогія. Покажіть дітям цей малюнок він же депресивний, без закінченої думки, ПУСТИЙ, несмак у кольорах. Катю ви чи сліпі чи засліплені хлопцями, можливо вам вони фарбою у очі бризнуть і ви радітимете?
Відповісти
А ці художнички чоловічої, жіночої чи проміжної статі?
А то шото я не поням що у їх головах такий бардак викликає, щось явно задавнене))))
Малюнок відстій!
Відповісти
Ваш коментар проміжної статі.
Відповісти
А дозвіл хто давав? Це самовільна творчість бо таке у старомі місті лише хворий би дозволив! Хто дозвіл давав? І чи він узагалі є?
Відповісти
дозвіл ))) якщо кожному поклони бити то можна й лоба розсікти
Відповісти
Оце буде в старому місті???
Подивіться який стріт арт в Кам`янці-Подільському. Там хоч тематика старовини є і майстри круті.
ЗАМАЛЮВАТИ ОДНОЗНАЧНО !!!
Відповісти
тематика старовини там де присутня? хіба що в якості підготовки стіни - вона така сама обшарпана як і 20 років тому, і такою старовинною вона стане вже наступного року
Відповісти
Котики-райтери, ось це малюнки в Старому місті. Такими вони мають бути: http://respublicafest.com/wp-content/uploads/2012/09/Kislow_Nov11_3_1000.jpg

Більше тут: http://respublicafest.com/?page_id=52&lang=en
Відповісти
Русскій марячок Кіслова в контексті історії Камянця-Подільського, дуже сумнівний зразок для наслідування
Відповісти
http://www.pl.com.ua/?pid=56&artid=25442
Відповісти
Кикие же вы убогие. Днищщще. Только обсерать и зарисовать. Луцк ни когда не будет европейским городом с таким населением.
Чувак флешку вмонтировал в стенку, так тут же его обломали. Сидите с говне и не выходите на улицу.!!!!
Відповісти
дико плюсую!!!! Нечего бисер перед свиньями метать. Рисовать на стенах только родное... полишуцкое!! картошку!!
Відповісти
і бабу товсту як колода і повну пазуху цицьок...
жіночки, без образ, просто навіяло...)
Відповісти
Складається враження, що когось дуже образили. Стін багато у Луцьку. Ніхто не заважає показати, як це робиться.
Відповісти
Організували би конкурс малюнків з онлайн голосуванням, найкращі роботи би прикрашали місто... а не це страхіття
Відповісти
я вже раз писав))))
є художник-він малює-це його справа
є ви-ви обговорюєте-це ваша справа!!!
онлайн голосування?????-))))) стадо розгубиться
малюнок приємний
Відповісти
хоть как то украсили хатку-мазанку,как могли так и старалися..
Відповісти
круто, що розмалювали. =)досі ця стіна нікого не цікавила, а тепер стільки галасу)) та замалювати хочуть, ніби якщо вона буде просто біла-це буде мега гарно) обожнюю наш народ-такий логічний))
Відповісти
Це наруга над нашим містом. Скоро і міську раду розмалюють такими ж горобцями. Тільки там їх треба підписати, щоб кожен знав, хто дав дозвіл знущатися над пам'яттю Данила Братковського і людей, які покояться там під землею, наших далеких пращурів. Негайно треба замалювати цю "красу". А на черговій сесії заслухати питання про недопущення в Луцьку такої мазанини. І так обпаскудили місто...
Відповісти
ну вам цього незрозум шановні жителі Великої Волині ліпше нехай такі малюнки будуть в яких є свій погляд автора ніж якісь дурацкі і непонятні написи. Відомих художників ніхто при житті нерозумів. А зарац їх картини на ціну золота.
Відповісти
Ну найлегше сказати, що кому це не подобається, значить вони не мають смаку, плоскі, не шарять, і таке не зуміють, обсирають ітд...
Шановні художники. Це ваше і тільки ваше бачення як треба ризписувати стіни. Хай для вас воно і креативне, малюйте собі на стінах в квартирі, але чого я маю гуляючи в старому місті дивитись на цю ахінею. Як то кажуть не приший кобилі хвіст ваш малюнок.
Відповісти
Пташки гарні. А ось далі не зрозуміло. Перше що приходить на думку, це сіре волохате яйце, знак питання і потьокі фарби. Якби ті пташки самі були якось композиційно побудовані, це було би гарно, а так якось зіпсовано все.
Відповісти
Ідею поширення стріт-арту у Луцьку підтримую, з його розвитком буде і рости рівень самих малюнків. А при звертанні уваги уваги на негативні коментарі ніякого розвитку не буде. В будь-якому випадку якщо цей малюнок не подобається, то будуть ті, що сподобаються.
Відповісти
Прикольно та оригінально. Автору респект!
Відповісти
Завжди дивувала луцька публіка...замістю того, щоб тут жовчю давитись, відірвали б сраки від моніторів і хоча б папірчину якусь підібрали в тому ж старому місті...на те він і стріт-арт, щоб збуджувати, зафарбувати не проблема ж, але який резонанс, треба ж кожному своє ФЕ! вигукнути, бо так вашої думки ніхто не спитає, та й не цікава вона вочевидь!!! Перестаньте заглядати в рота, зробіть краще, покажіть рівень, покажіть що можете ви особисто!
Стіна це просто інтерактивна поверхня для райтера чи вуличного художника, ця мова не зобовязана бути зрозумілою кожному, для любителів "понятного" достатнього лискучого глянцю на кожному кроці - насолоджуйтесь фотошопним барахлом!
Відповісти
влучно сказано))
Відповісти
дуже круто!
Відповісти
Люди! Опам'ятайтеся! звідки в вас стільки злості і небажання дивитись/розуміти/цікавитись сучасним мистецтвом!? Ше й дивись які матьорі всі! Руки би ламали, стіни замальовували..Сто років стояв закинутий пописаний будинок всім подобався, зробили йому гарний ремонт - буря! Сором вам всім! І діло не в смаці зовсім, а в тупому небажанні бачити і сприймати щось вам незвичне.
Відповісти
будьте людьми, гарний малюнок)
Відповісти
Шановні дописувачі, читачі, глядачі.
Те, що дозволяють малювати це добре!
Те що намалювали, досить примітивненько і дійсьно депресивно, можливо є майстри які можуть переробити чи покращити малюнок, навідь в іншому стилі. Існує ж така практика! То перемалюйте на щось веселіше, депресія і загальна озлобленість це наша дійсність а ваша творчість повинна спонукати до покращення, реальність ми і так знаємо. Ви ж молоді та креативні, переробіть і знову сюди на оглядини і побачимо чи тутешні дописувачі з убогим сприйняттям чи може вони можуть цінити хороше.
Відповісти
"...чи може вони можуть цінити хороше."

Можуть і хочуть! Ніхто ж не каже, що ні, не малювати. Малювати! Тільки адекватні, професійні, позитивні і приємні оку малюнки!!!
Відповісти
Повністю підтримую думку Лучанина за он-лайн голосування. Малюнки мають подобатись більшості жителям міста, а не купці авторів і їхнім друзям. Дійсно добре, що дали розмальовувати, але ж можна набагато краще це зробити, а не таке гімно малювати, ще й в старому місті.
Відповісти
намалюємо пляшку горілки на стіні й шмат сала. більшості сподобається.
Відповісти
Хай розмальовують якісь закинуті недобудови в бур'яні або свій будинок. В старому місті таке навазякати це жах!!!!! Називається: де схотів, там і нас...в!
Відповісти
Ну дійсно. малюйте це в обідраних 33-40 кварталах, гпз. Там дійсно треба фарб в життя добавити. А старого міста у нас і так мало. Згодьтесь ну там воно не вписується.
Відповісти
Молодці...малюйте далі....одобрям....
Відповісти
Обожнюю стріт-арт, але цей екземпляр замилування не викликав.
Відповісти
У нашому місті,дійсно потрібно вносити яскравість,а не ту похмурість яка була раніше...райтерам++++++++++
А смаки у всіх різні...тому коментувати завжди легше,ніж зробити щось для рідного міста не на словах!!!!
RESPECT
Відповісти
2 пташки, а поряд сіре з багатьма ніжками - ЩО ЦЕ?
Відповісти
Сіре волохате яйце
Відповісти
ну таке собі якшо чесно) Діма завши на тих пташках був звихнений! хай би там давали дозволи на такі малюнки, але ну не в старому місці ж. там можна було б щось навіть тематичне зробити, чи якось...ну не знаю...ну точно не цю дипресивну зграю пташох і сірої плями!
Відповісти
більшість лучан справді є поціновувачами прекрасного: сінька та телевізор
Відповісти