Новий ґаджет – не за всі гроші: як замовити техніку з США*

Новий ґаджет – не за всі гроші: як замовити техніку з США*
Ціни на якісні ноутбуки, смартфони, електронні книги, електросамокати та фітнес-трекери у магазинах, відверто кажучу, шокують. А ремонт техніки - теж неабиякий стрес, бо вартість деталей нерідко теж захмарна. Часто замовити потрібний товар за океаном і заплатити за його пересилання - дешевше, ніж купити в українських магазинах.

Американські магазини електроніки

США — один із ключових світових ринків, де вартість техніки та її компонентів значно нижча, ніж у ЄС й Україні. Це пов’язано з тим, що бази світових гігантів електроніки знаходяться в Америці, як і основний ринок збуту. Така конкуренція змушує тримати ціни на низькому рівні. Є чималий асортимент товарів, брендів та специфікацій, можна орієнтуватися на вартість або простоту оформлення під час замовлення.

У магазинах США ви купуєте оригінальну продукцію. Так, китайські підробки є і в Штатах, але ймовірність їх купівлі, якщо ви відвідуєте офіційні інтернет-магазини електроніки, дуже низька. Новинки також можна замовити з доставкою додому задовго до того, як вони з’являться в українських шопах.

Найпопулярнішими американськими магазинами, де можна придбати техніку й електроніку, є Firebox, Apple, Walmart, Dewalt, HTC, Ebay. Останні кілька років популярністю користується Digikey. У каталозі представлений понад мільйон найменувань, зокрема акумуляторні батареї, дроселі, перехідники, схеми, різноманітні датчики, котушки, проводи, резистори, індуктори тощо. Вся продукція сертифікована.

Як організувати доставку з Америки в Україну

Оперативне перевезення вантажів з Америки до України — основний напрям діяльності компанії Ukraine Express. Процес замовлення легкий — ви створюєте на сайті форвардера обліковий запис, а при оформленні замовлення в інтернеті-магазині у графі shipping address зазначаєте адресу складу перевізника у США (штат Делавер). Посилки спочатку доставлять туди, потім — на територію України. Загальний термін пересилання залежить від обраного способу: від 3 до 14 днів літаком та від 21 до 40 днів морським транспортом.

Вартість транспортування залежить від виду й ваги вантажу. Правила, терміни та ціни вказані на сайті форвардингової компанії. Там же можна розрахувати орієнтовну сумарну вартість. Представники Ukraine Express займаються оформленням митної документації та відстежують замовлення протягом усього маршруту. Актуальний статус процесу демонструється в особистому кабінеті покупця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: CША, техніка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.