На Кабмін подали до суду через «коронавірусне» закриття кордонів

На Кабмін подали до суду через  «коронавірусне» закриття кордонів
Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо оскарження рішення Кабміну про закриття кордонів.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби суду.

Йдеться про розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 березня 2020 року №287-р «Про тимчасове обмеження перетинання державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати вказане розпорядження Уряду в частині, що стосується тимчасового закриття пунктів пропуску через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання у справі на 18 травня 2020 року.

Суд розгляне справу 18 травня 2020 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От чому приймають такі заяви
Видно ж що людина хвора на голову
Відповісти
Якщо ти здоровий, то знайди в Конституції України аргументи. Влада тупих ЗЕбілів не може приймати розумних рішень, то просто забороняє все підряд, на всякий случай.
Відповісти
До ХМ
Не хвора а обізнана в законах, конституції і може скласти 2+2. А ти продовжуй їсти лапшу з вух.
Відповісти
Якщо ти здоровий, то знайди в Конституції України аргументи. Влада тупих ЗЕбілів не може приймати розумних рішень, то просто забороняє все підряд, на всякий случай.
Відповісти
Євробляхери, "заробітчани", контрабандисти,любителі халяви поїхати відпочити по низьких цінах підемії, диванні демократи полистати Конституцію - кого забув? Чого скиглите? При Поросі скиглили, за Зе голосували знову скиглите, буде інший президент скиглення залишиться. "Влада тупих ЗЕбілів не може приймати розумних рішень" - а тебе ніхто питати і небуде. Невдахи ниють при любому презику. Так, з Конституцією є розбіжність, а з падемологічною ситуацією розбіжність відсутня. Сімдесяттреті вгамоніться, ковтати вам подібних рішень ще чотири роки ненаковтатись.
Відповісти
люде дайте час Володимиру Олександровичу побороти заразу зара главне відібрать в пєці вальцмана приватбанк і посадить його в турму поборемо корупцію і відкриють кордони з росією нада дружить путін дасть коломойському гроші все буде добре
Відповісти
Останні новини
На Кабмін подали до суду через «коронавірусне» закриття кордонів
22 квітень, 2020, 00:15