Заступниця начальника поліції Волині заявила про незаконне звільнення з посади. ОНОВЛЕНО

Заступниця начальника поліції Волині заявила про незаконне звільнення з посади. ОНОВЛЕНО
Полковник поліції, заступниця начальника ГУНП Волині Наталія Пасічник заявила про незаконне звільнення з посади.

Витяг з наказу про звільнення за «власним бажанням» Наталія Пасічник отримала у п’ятницю, 1 травня, – про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

У причині звільнення зазначили рапорт поліцейської від 06.03.2020 року, однак сама Наталія Пасічник переконує, що ніякого рапорту вона не писала і звільнятися не планувала.

«Сьогодні, 01.05.2020, отримала витяг з наказу про моє звільнення з Національної поліції «за власним бажанням». От тільки є кілька нюансів: такого бажання не виявляла, відповідного рапорту не подавала, перебуваю на лікарняному. Порушено вимоги всього чинного законодавства України і, мабуть, не взято до уваги, що незаконне звільнення є кримінально караним діянням», – йдеться у дописі.

Станом на 1 травня вислуга в правоохоронних структурах складає більше ніж 26 з половиною років. За цей період їй нарахували 3263 гривні суми відшкодування.

Нагадаємо, що 2 березня волинянам офіційно представили нового начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області – Юрія Крошка, який до цього обіймав посаду керівника обласного управління стратегічних розслідувань. Попередньо на посаді очільника поліції Волині із 2016 року був Петро Шпига, якого звільнили 25 лютого 2020 року.

Наталія Пасічник зазначає, що не сподівається на підтримку своїх колег і на їхні коментарі під постом у соцмережі. Переконує, що репресія від керівництва – неминуча.

«Коли я була на роботі, щоразу намагалася довести до кожного працівника, що він потрібен, що його участь в роботі колективу важлива, що кожному властиво помилятися, але ми працюємо, разом вчимося і все буде добре. Трималися купи, згуртовували колективи, співпереживали, допомагали... На жаль, тепер ніхто і ніким не дорожить», – пише Наталія Пасічник.



Натомість у пресслужбі ГУПН заявляють, що інформація, яку оприлюднила Пасічник, не відповідає дійсності.

"Інформація в цьому дописі Наталії Пасічник не відповідає дійсності.

Насправді, Наталія Пасічник власноручно написала рапорт, яким просить звільнити її з Національної поліції. Дата звільнення 14 квітня також вказана нею особисто.

Наталії Пасічник повідомили про звільнення в телефонному режимі, а також рекомендованим листом в день підписання наказу.

Відповідно, інформація про те, що Наталія Пасічник «такого бажання не виявляла, відповідного рапорту не подавала» не відповідає дійсності. Вимоги чинного законодавства у цьому процесі не порушені", - прокоментували у прес-службі ГУНП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Написала комент до публікації Наталі Миколаївни, який вона звісно що видалила... "Наталіє Миколаївно, тепер Ви згадали про законність?А коли в недавньому 2015 просто "вишвернули" мене з посади, з роботи, якій я віддала до того 14 років, то чомусь тоді про законність не думали. Може Ви тоді не знали, що у відповідності до п.5 ст.65 ЗУ "Про Націонільну поліцію" не допускається переміщення поліцейських жіночої статі за ініціативою керівника відповідного органу поліції на посади, нижчі ніж та, яку вони займали, з мотивів пов'язаних із вагітністю, наявністю дітей віком до трьох років.... А сама за Вашої ініціативи мене, в декреті з посади старшого слідчого в ОВС-криміналіста "скинули" до найнижчої посади у відділі - слідчого, точніше коли я відмовилася писати рапорт на посаду простого слідчого, то мене взагалі не включили в Наказ, а викинули "за борт"... При тому, що нічого поганого Вам особисто не зробила, а навпаки-як могла підтримувала і допомагала, будучи начальником відділу... То як вважаєте, тоді Ви поступили законно? Бог Вам суддя, але як поступали Ви, так вчинили і з Вами...."
Відповісти
Правильно зробили шо звільнили. Дана особа поводила себе зверхньо... До підлеглих відносилась зверхньо!!! Ходила корчила з себе царицю... А якщо меньший по званню і посаді не встав коли вона проходила повз починала створювати конфлікти.... Такі зверхні люди не потрібні ні суспільству ні колегам з якими вона працювала.
Відповісти
Заставили написати рапорт, то вона,- на лікарняне спригнула. Бо ж, не можна звільняти на лікарняному. І так довго протрималась
Відповісти
Останні новини
Заступниця начальника поліції Волині заявила про незаконне звільнення з посади. ОНОВЛЕНО
01 травень, 2020, 13:45