Затримання у Луцьку із поліцією та спецпризначенцями: що про це відомо

Затримання у Луцьку із поліцією та спецпризначенцями: що про це відомо
На вулиці Конякіна у Луцьку поблизу автозаправної станції сьогодні, 1 червня, відбулося затримання, яке здійснювали представники Департаменту стратегічних розслідувань та спецпризначенці.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost у секторі комунікації Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України повідомили, що заходи, в межах яких тривало затримання, спрямовані на викриття осіб, що причетні до вимагання та отримання неправомірної вигоди. Ці особи причетні до лісової сфери.

З власних достовірних джерел виданню відомо, що один з фігурантів затримання – Микола Зайчук, який раніше працював помічником лісничого Ківерцівського лісгоспу. Утім, згідно з його декларацією, 12 травня звільнений.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яку взятку може вимагати безробітний? Усровці, прокуровці про що мова?
Відповісти
що маленький помічник лісничого на Волині такий високопосадовець! Хуторяни і неуки...
Відповісти
ця подія ввійде в аннали історії діяльності світових спецслужб !..
Відповісти
Пора знімати фільм терміново викликайте з пенсії Француза, сюжетна лінія: В темному лісі, темний помічник лісничого на темній темній бесі на темних бляхах темного дня звільнився з темної служби і придумав темний план як знищити ліси на Волині в цей час зі світлого світлого Києва прибуває спецзагін світлих ДБРних лицрів які кладуть темну силу на темний капот.... P/S/ А внаш час для таких випадкыв вистачало дыльничого який працював в селы ы знав хто краде деревену.... а то скоро парашутисти на гелікоптерах дядьків в лісі затримуватимуть.... але ж в кіно все має бути "красіво"?
Відповісти
Це реклама wog!
Відповісти
Волиньпост яке ви мали право називати призвіще та імя .згідно конституціі ст 68 без суда людина. Не виновна! Вину має встановити суд! Вас можна теж на суд подати,журналюги
Відповісти
Останні новини
Затримання у Луцьку із поліцією та спецпризначенцями: що про це відомо
01 червень, 2020, 17:25