«Луцьк, не засилай сватів, бо отримаєш гарбуза»: у Княгининку – протест проти приєднання

«Луцьк, не засилай сватів, бо отримаєш гарбуза»: у Княгининку – протест проти приєднання
Жителі Княгининівської ОТГ – проти приєднання до Луцька. Через це вони влаштували акцію протесту. Цього разу – на території своєї громади, на трасі поблизу ресторану «Колобок».

Попри дощову погоду, акція протесту триває сьогодні, 2 червня.

Люди не переривають рух транспорту й стоять на узбіччі автошляху.
Таким чином жителі громади вкотре намагаються закликати владу не приєднувати громаду до Луцької ОТГ, а натомість затвердити межі спроможної Княгининівської громади.

Нагадаємо, Кабмін вже затвердив перспективний план Волині, згідно з яким Княгининівська ОТГ має бути приєднана до Луцька.

Селяни запевняють, що раніше відправляли низку листів в ОДА з чіткою позицією проти приєднання до міста Луцька.

Минулого тижня представники ОТГ протестували під будівлею облдержадміністрації з проханням сприяти змінам перспективного плану і запропонувати уряду відповідні правки, згідно з якими Княгининівська ОТГ залишається самостійною громадою.

Фото - зі сторінці журналістки Валентини Куц у фейсбуці



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як до Луцька то мабуть усі їздять і працюють у місті і навчаються і щось купують і розважаються. А як приєднатись то ні!? То сидіть в свому селі і не суньтесь до міста.
Відповісти
та нехай не приєднуються! нехай будуть свій садок, школу, лікарню, транспорт і радіють.
Відповісти
такі тези показують усю вузькість вашого кругозору. Повірте що при бажанні села могли б так обрізати можливості Луцька, що на колінах повзли б. Я от наприклад живу в Луцьку і якби була можливість купив будинок в Княгининку чи Жидичині, поки вони ще самі по собі і не мають відношення до Луцька. Бо поки потім це стане глухомань типу мамсурова-цукрового
Відповісти
Про протест. По перше, погуляйко нічого не вирішує. Це - символічна фігура, яка не може мислити навіть про елементарні речі. Це сіра конячка, яка забарикадувалась в кабінеті від людей і від віруса. По-друге, як би Княгининок не хотів приєднання до Луцька, про це їх ніхто не питатиме. Все давно вирішено. А потім луцькі чиновники за незгоду і супротив виїбуть цих незгодних, як відьма корову. Будуть трахати довго і нудно. І головне - насухо.
Відповісти
Цікаво мені, яким чином "...Повірте що при бажанні села могли б так обрізати можливості Луцька, що на колінах повзли б..." села, а саме: Княгининівська ОТГ це б робила? Бо коментар зацікавив дуже...
Відповісти
Чекати відповід годі, тому що це ляпнув якийсь міський чиновничок, який нічого не вирішує і який відірваний від реальності.
Відповісти
Зробіть собі сміттєзвалище на 33 ,очисні в парку ,свиней в кладовці тримайте ,а картоплю на балконі вирощуйте і буде вам добре. Садок, школа і лікарня в нас є.
Відповісти
Странные люди - присоединение к городу привлечёт инвестиции в село. Земля это товар, который можно выгодно продать и переехать жить в современный многоэтажный дом, а не спать по соседству со свинями.
Заводы там построить - дать работу сельчанам, многоэтажки.
Відповісти
"Читатель" напевно з раші, де ще за 50 км від Москви носять воду на коромислі, як при Івану Грозному 500 років назад. Там справді живуть з свиньми і мріють про панельну багатоповерхівку, де в першому підїзді чути, як в пятому підїзді
пяний прапорщик трахає свою жінку. Сьогодні мешкати у селі - це щастя, але козлобородим мокалям цього не зрозуміти. Там села заросли кропивою і чортополохом.
Відповісти
До речі, з свиньми жити приємніше, ніж з москалями. В цьому переконався увесь світ.
Відповісти
"з свиньми жити приємніше, ніж з москалями" - ужас в хлеву.
Відповісти
квасні патріоти з інтелектом кулика мають передати в цей час випробувань гарбуза і Путіну, котрий буде щасливий нарізати їм ділянок неподалеку..
Відповісти
Останні новини
«Луцьк, не засилай сватів, бо отримаєш гарбуза»: у Княгининку – протест проти приєднання
02 червень, 2020, 12:43