Пасажири та водії без масок і напхані маршрутки: у Луцьку скаржаться на порушення карантину

Пасажири та водії без масок і напхані маршрутки: у Луцьку скаржаться на порушення карантину
У Луцьку за місяць отримали понад пів сотні звернень, що стосувалися роботи транспорту.

Про це йшлося у вівторок, 16 червня, під час оперативної наради у Луцькраді.

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як нагадала, що з 1 червня в місті відновили рух громадського транспорту, який із 19 березня не працював через карантин. Після запуску маршруток і тролейбусів лучан цікавили правила, яких необхідно дотримуватись в пасажирському транспорті під час карантину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи скасували пільговий проїзд у Луцьку під час карантину та чи можна пенсіонерам у транспорт

Разом з тим, за словами Карп'як, надходили нарікання щодо відсутності індивідуальних засобів захисту у водіїв і пасажирів, переповнені салони маршруток.

17 звернень стосувались порушення графіків руху тролейбусів та відновлення руху за маршрутом №7 «Залізничний вокзал – с.Гаразджа».

Головне фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це "українське бидло" ви ніколи не заставити дотримуватись правил, тих правил карантинного обмеження, яких дотримуються думаю все ж таки більшість законослухняних та відповідальних громадян.
Відповісти
і кого врятує та маска? майже всі, хто заразився, носили маски і що? ви краще оприлюдніть інформацію, скільки щодня вмирає людей в країні від інших хвороб, порівняйте статистику і вистачить людям очі замилювати!
Відповісти
полегче, хохлы не быдло
Відповісти
Кого не влаштовує, ходіть пішки, а катайтесь на таксі.
Відповісти
Мені дуже інтересно, а хто буде стояти при вході у маршрутку і не впускати пасажирів без маски. У водія обов"язки чітко визначені, він керує автотранспортним засобом і немає права відволікатись. Йому не дозволено відволікатись та не дай як кажуть Боже провокувати людей. Питання відкрите, ніхто ніколи не зобов"яже водія стояти на кожній зупинці та терпляче запускати людей з порушенням карантинних обмежень. Вам нагадати як у Київі водій міського трамвая на кінцевій зупинці коли впускав до салону трамвая пасажирів, зробив зауваження одному пасажиру, який перебував без маски. Що вийшло з того. Шість молодих людей витягли привселюдно водія на зупинку (ніхто з присутніх пасажирів не зробив жодного зауваження злодіям - хуліганам) так вони так його відлупасили, що водій знаходився на стаціонарному лікуванні три тижні, з яких два дні провів після операції у реанімаційному відділення з диагнозом: пролом черепної порожнини. Добре що водій вижив, молодих людей поліція не затримала, бо їх поліція не шукала навіть. А ви кажете без маски в транспорт не пускати. Так я запитую, а хто людей, що злісно порушують карантин не буде впускати до перевезення на транспорті. Ось вам і відповідь - ніхто не буде ризикувати своїм здоров"ям.
Відповісти
Останні новини
Пасажири та водії без масок і напхані маршрутки: у Луцьку скаржаться на порушення карантину
16 червень, 2020, 14:20