У Луцьку заборонили «базар» біля історичного факультету

У Луцьку заборонили «базар» біля історичного факультету
У Луцьку припинили погодження розміщення тимчасових споруд на вулиці Івана Огієнка.

Про це йшлося у середу, 17 червня, під час засідання виконкому Луцькради.

Нагадаємо, у березні члени виконкому дозволили поставити 5 кіосків на тротуарі біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки.

Після лучани висловили занепокоєння щодо можливості появи нового ринку. В Єдиній системі місцевих петицій навіть зареєстрували петицію проти МАФів.

Власник майбутніх торгових павільйонів Олександр Стадніцький розповів, що переміг у конкурсі на право користування елементами благоустрою, який міська рада оголосила 26 грудня минулого року. У ньому взяли участь ще кілька підприємців, але конкурсна комісія обрала його пропозицію. Підприємець зазначив, що торгові місця планують облаштувати не кіосками, в яких торгують через вікно, а хоч і невеликими, але повноцінними магазинами, де відвідувачі зможуть у комфорті і теплі робити покупки.

Утім, розглянувши колективну петицію мешканців міста Луцька стосовно встановлення п’яти торговельних павільйонів на Івана Огієнка, вирішили припинити дію погодження розміщення тимчасових споруд. До того ж, підприємець не оформив паспорти прив’язок МАФів та не встановив їх.

Нагадаємо, попередньо на місці вирішили облаштовувати сквер. Нині ж виконком офіційно прийняв рішення, яким підтвердив наміри не розміщувати торгові павільйони поблизу історичного факультету СНУ імені Лесі Українки.

Фото - зі сторінки Юлії Євпак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура ! а то ннавчились - побачать вільний мерт землі , івже тулять шо небуть. Нема ніякого плану, простуру , краси, їм аби шо-небуть продавати.
Відповісти
Правильно: говноточки мають розташовуватись на говнобазарах, а не де попало посеред міста.
Відповісти
А така говножаба як ти і тобі подібні будуть все життя в говні барахтатись! Війни тут не потрібно, щирі українці самі себе подушать, тільки привід їм дай!!!велика жаба вас усіх подушить!
Відповісти
Передайте співчуття сім'ї відповідального за фото... Це ж треба з такими клешнями родитися щоб так криво фотошопити профільний об'єкт з іншої перспективи...
Відповісти
Коментурії такі чіткі і висловлені як і присобачені торг точки на фото
Тобто тупі

То війна
То людина яка конкурс виграла винна що має право на ці точки , сміх та й годі
Відповісти
Огрлосили конкурс. Людина потратила час, гроші на передпроектну пропозицію та інше. Потім відмовили. Де логіка?
Відповісти
Логіка в тому, що перш ніж щось почати, треба добре подумати. Нафіга там ларки потрібні? Нафіг не потрібні. Фото шикарно ілюструє що може статись через тупі рішення. Тут один діяч ринок на авангарді пропонував зробити, геній...завтра в шкільних їдальнях пивбази може відкривати будуть?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заборонили «базар» біля історичного факультету
17 червень, 2020, 10:40