«Волинь» розгромно програла «Чорноморцю»

«Волинь» розгромно програла «Чорноморцю»
У матчі двадцятого туру Першої ліги одеський "Чорноморець" приймав луцьку "Волинь" і обіграв гостей.

Діями луцької команди керував Павло Котовенко. Головний тренер команди Андрій Тлумак і його перший помічник Андрій Сапуга залишилися у Луцьку, - повідомляє "Україна спортивна".

У першому таймі матчу команди обмінялися забитими голами. На 18-ій хвилині Волошинович вивів вперед гостей. А наприкінці тайму Авагімян зрівняв рахунок – 1:1. За цього рахунку команди пішли на перерву.

На старті другого тайму матчу на думку арбітра Цюпа у власному штрафному майданчику порушив правила і було призначено пенальті, яке реалізував Клименко. Також Цюпа отримав червону картку і гості залишилися у меншості. А на 74-ій хвилині Янаков забив третій гол у ворота Волині.

На 87-ій хвилині матчу гості, граючи в меншості, відіграли один гол – відзначився Климець. А в у наступній атаці після помилки Літовченка Яловенко збільшив рахунок. А далі Яловенко оформив дубль – 5:2

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От тепер я розумію чому пан спортивний директор був проти поновлення чемпіонату...результат як то кажуть на табло, а головне рівень гри - жалюгідний і принизливий...невже за сім місяців люди настільки втратили кваліфікацію?...справжній футболіст завжди залишається ним: в спеку, дощ, сніг, коронавірус чи в іншій ситуації...але те як одесити возили нас - це повна катастрофа...особливо Михалика з Приндетою...наших бразильських ветеранів...після таких матчів люди мають замислитись над своїм перебуванням в команді, взагалі в футболі...а то для капітана основною причиною поразки стали тести на коронавірус і те, що команда три дні добиралась до місця матчу...може вам назад на карантин з такою грою...сором один...якщо не хочете грати взагалі у футбол, то краще на поле не виходіть...футболістам з вашим статусом має бути встидно за такі матчі...але чи є у вас статус я вже не знаю...
Відповісти