Шопінг – запорука щастя*

Шопінг – запорука щастя*
В ТРЦ «Gagarin plaza» кожен член родини знайде розваги за своїми інтересами. Щоб дізнатись більше про розважальний комплекс перейдіть, будь ласка, за посиланням gagarinnplaza.com. В торговому центрі ви знайдете багато цікавого для всієї родини. Одним з розваг в ньому є шопінг – суперзасіб з неймовірними здібностями, про які знають всі дівчата: від розбитого серця - нові босоніжки, для покращення настрою – чобітки, від поганого дня – ботильйони. Як би не змінювались часи, жінки все одно будуть любити шопінг та використовувати його переваги на повну.

Чому жінкам потрібен шопінг

В останні часи лише ледачий не сварив жінок за пристрасть до шопінгу, аргументуючи різними доводами, від переважання матеріального над духовним і до марнотратства. Як виявляється, шопінг не наносить ніякої шкоди, а навпаки лише користь. Жінкам він потрібен наче повітря, як спосіб отримання задоволення. Чому? Дізнаємось далі.

Як влаштована жіноча психіка

Так влаштована жіноча психіка, що ми вимірюємо навколишній світ маленькими, але частими діями. Знаючи цю закономірність можливо краще розуміти себе та вдаватися до її допомоги, коли є незадоволеність в чомусь. Щоб відчути себе щасливим, однієї – навіть дуже великої - дії нам недостатньо, людині потрібно багато дій, і кожна з них зараховується як одна.

Неможливо наситити себе приємними емоціями, пов’язаними с чимось хорошим один раз назавжди. Це потрібно робити завжди. Лише в такому випадку людина буде відчувати себе щасливою.

Як часто потрібно влаштовувати шопінг


Вищезгадана закономірність має відношення і до походів по магазинах. Авжеж, можна влаштовувати шопінг раз в місяць, скуповуючи все необхідне. Та в такому випадку ви отримаєте задоволення лише одноразово, при цьому неважливо яка саме буде покупка.

Комусь почуття задоволеності вистачить на день, а комусь – на тиждень, проте розтягнути йога на місяць не вдасться. Тому радувати себе покупками потрібно частіше, хоч би маленькими. Можливо, навіть, кожного дня.

Навіщо потрібно багато речей

Люди, які пропагують аскетизм та відмову від матеріальних на користь духовних можуть поцікавитися: навіщо потрібно стільки речей? Саме тут важливо згадати ще одну закономірність жіночої психіки: прекрасній половині населення необхідно, щоб було всього багато. Саме це дарує жінкам відчуття стабільності. Можливо потреба в запасах їжі, одягу, постільної білизни та іншого, закладена на генетичному рівні с тих часів, коли наші батьки, бабусі жили в умовах тотального дефіциту. Проте це є фактом, що наявність повних шухляд робить людей щасливішими та впевненими у власних силах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шопінг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.