Чому на Волині стрімко зросла кількість хворих на коронавірус

Чому на Волині стрімко зросла кількість хворих на коронавірус
Назвали основні причини росту захворюваності на коронавірусну інфекцію серед волинян.

Про це йшлося у п’ятницю, 18 вересня, під час брифінгу в ОДА.

Заступник директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка розповіла, що епідситуація з коронавірусом в області залишається напруженою, адже є тенденція до зростання. Ріст за тиждень становить 21 %. Нагадаємо, що за останню добу зареєстрували 96 нових випадків коронавірусу, 3 випадки завершились летально.

«Ріст захворюваності викликаний завершенням періоду відпусток, поверненням людей в організовані колективи та навчальні заклади», - каже Костирка.

Так, показник захворюваності складає 93,7 на 100 тисяч населення при базовому 40 на 100 тисяч. Найбільше хворих у Нововолинську, Володимирі-Волинському, Луцьку, Ківерцівському, Луцькому, Маневицькому, Володимир-Волинському районах.

Показник тестування становить 127 на 100 тисяч населення. Завантаженість ліжок не перевищує рекомендованого показника у 50 %. Надія Костирка додала, що 1800 випадків інфекції залишаються активними. На сьогодні на Волині локалізували і ліквідували 80 спалахів.

Т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук повідомила, що на сьогодні в області 451 особа знаходиться на стаціонарному лікуванні, це – 47% заповненості лікарняних ліжок. Людмила Тимощук запевнила, що суттєвих затримок з результатами ПЛР-тестування немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо комусь треба щоб вона ніби зросла
Відповісти
Після виборів статистика захворюваності різко впаде...
Відповісти
А ця тимчасово виконувачка обов'язків начальника управління охорони здоров'я області пані Людмила Тимощук хоч знає, що всі бажаючі туристи з метою безперешкодного подолання українсько-польського кордону тут на Волині - за гроші купували, зараз купують та думаю будуть надалі купувати "липові тести" на негативні результати коронавірусу, навіть якщо ці бажаючі виїхати до Польщі туристи є хворі насправді. Все поставлено через бізнес "купи-продай", був би тільки попит.
Відповісти
Тому, що - дебіли і злочинці. І влади нема. І закони не писані.
http://www.volynpost.com/news/171540-pershokursnykiv-vnu-imeni-lesi-ukrainky-urochysto-posviatyly-u-studenty-fotoreportazh
Відповісти
Як це чому? А тому, що 28 серпня Конституційний суд повозив шмигаля аваковича степанова мордою по батареї. Ось і б'ється змеюка трьохголова в конвульсіях разом зі своїми залякувачами та фейкостатистами - заважають дракону державу руйнувати...
Відповісти