Помер відомий волинський композитор і викладач

Помер відомий волинський композитор і викладач
Відійшов у засвіти відомий ворлинський композитор та викладач Волинського національного університету імені Лесі Українки Леонід Кужелюк.

Про це у соцмережах повідомив Олег Романюк.

Як відомо, Леонід Кужелюк створив та був багаторічним очільником фольклорного колективу "Розмай", який діє на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

"Сьогодні перестало битися серце батька усіх розмаян Леоніда Миколайовича Кужелюка. За все, що я вмію і знаю в роботі з хором, я завдячую саме Вам, Учителю! Ви завжди прагнули, аби кожен з нас став Людиною. Ви завжди були прикладом у ставленні до Бога, України, родини, ближнього, перехожого. Кожна репетиція у нас була, як концерт, кожен концерт, як сповідь. Багато творів у нашому виконанні з Вашої легкої руки слухачі сприймали стоячи. Щиро дякую за кожну мить, проведену разом. Хай Всемилостивий Господь оселить Вашу душу там, де праведні спочивають", - йдеться у дописі Олега Романюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волинь, ВНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ !!! ДОСТОЙНІЙ ЛЮДИНІ !!!
Відповісти
А чому ворлинський? А не Волинський? Ой біда у Вас з грамотіями та їх публічним періодичним осрамленням...
Відповісти
Дуже шкода,що нас покидають хороші,добрі,талановиті люди.Він для нас залишиться світлою людиною,який навчив нас ще більше любити народну пісню. Його твори,були і ще будуть,багаторазово переспівувані не одним поколінням.Нехай Бог прийме його у царство небнсне і вічна йому пам'ять.
Відповісти
Царство Небесне і Світла Пам‘ять
Відповісти