Обвинувачений, який втік із залу суду у Луцьку, – син директорки ЦНАПу Лариси Карп’як

Обвинувачений, який втік із залу суду у Луцьку, – син директорки ЦНАПу Лариси Карп’як
Хлопець, який сьогодні, 23 вересня, втік із зали Луцького міськрайонного суду, – син директорки Центру надання адміністративних послуг міста Луцька Лариси Карп’як Денис Карп’як.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних достовірних джерел.

Нагадаємо, після 11 години обвинувачений вирвався із зали суду та почав тікати. Його кинулися доганяти конвоїри, які відкрили попереджувальний вогонь. Проте це не зупинило втікача.

Хлопця таки спіймали поблизу суду. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Зауважимо, що сьогодні, 23 серпня, під головуванням судді Ігоря Ясельського відбулося засідання щодо розбою, у скоєнні якого підозрюють Дениса Карп’яка та Максима Прохоровського.



Відомо, що під час засідання суд за клопотанням прокурора розглядав клопотання про зміну запобіжного заходу Денису Карп’яку із домашнього арешту на тримання під вартою.

Зрештою, після того, як суддя оголосив, що задовольняє клопотання, виникла пауза через очікування конвоїрів, які мали забрати обвинуваченого в слідчий ізолятор. У той момент Карп’як і вирішив тікати.

Зауважимо, що прокурор клопотав про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою через те, що під час того, як Карп’як мав би перебувати під домашнім арештом, він продовжував скоювати правопорушення. Зокрема, як стало відомо загалу, 22 серпня на озері Пісочне, що в селі Мельники Шацького району, молодики у неадекватному стані нападали на відпочивальників із кулаками та погрожували пістолетом. Серед них був і Денис Карп’як, що підтверджують фото докази та джерела Інформаційного агентства ВолиньPost у правоохоронних органах.



Зауважимо, що у розпорядженні видання – інформація і про інші злочини, скоєні Денисом Карп’яком. Про це – у окремих публікаціях.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію, як це мати працює директором луцького цнапу??? Якщо син уголовник!
Відповісти
Обдовбаний!!!!
Відповісти
Так було завжди з дітьми начальників - від генсека Брежнєва до колишнього голови облвиконкому Юхима Ярощука(меморіальна дошка на Волі, 12), і нижче - до дитини сільської вчительки початкової школи. Особливо - в начальничків, таких, як пані Карпяк. Памятаю, як ще при совєтах їхні діти збирались окремими купками, курили гашиш, не приймали в свої компанії дітей з простих сімей і акцентували на тому, що "...я мешкаю в обкомівському будинку, а мій папа їздить на чорній "Волзі".
Відповісти
Не одноразово зустрічався з Ларисою прекрасна жінка
Не завжди батькі винні в тому, які виростають іхні діти!! Судити і винити її в цьому не можна!
Відповісти
Лариса Карп'як дуже порядна людина та професіонал, не потрібно пов'язувати професійну діяльність з особистими сімейними обставинами.
Відповісти
Лариса прекрасна жінка
Відповісти
Через нього мати звільниться з роботи.
Відповісти
По втигляду обличчя цього уй...ка видно ,що інтелектом там не пахне ,таким місце на нарах ,або дурці .
Відповісти
Матера за повнолітнього сина не отвєчає.
То всьо школа винувата, вулиця, поліція, держава.
Відповісти
А до чого тут мати. Він що на грудному викормлюванні? Ви своїй усе розказуєте і робите тільки те що скаже?
Відповісти
А прокурор просить взяти під варту, проте конвой не забезпечив? То спеціально так чи професійна нездарність??
Відповісти
Син доросла людина. Чому згадують про матір? Він винуватий, він понесе покарання.
Відповісти
Треба цю статтю показати моїм знайомим, які кричать "бігом народжуй! Боо не буде кому води подати". Один уже подав...
Відповісти
Не захищайте його маму, вона бачила за стільки років якого бандита ростить
Відповісти
Для матера мусово матеріальну допомогу дати. Важко морально.
Чи почати збирати гроші. Напечатайте номер карточки.
Відповісти
Ті, хто залишає тут свої фекалії щодо того, що мати ні в чому не винна, психічно хворі люди з дуже загостреною (останньою)стадією хвороби. Поки вони пройдуть "тести" в Ліпінах, я, не маючи проти Лариси Карпяк абсолютно нічого щодо її посади і якості її роботи, скажу: в сімях, де серйозно займаються дітьми, такого практично не буває. Крапка!!! Впевнений на 100%, що не помиляюсь, спираючись на величезний аналітичний досвід. Знаю десятки сімей, де батьки з освітою, були на посадах, займались лише собою(море, закордонні поїздки, ресторани, а діти з престарілими бабусями і дідусями). Тобто, діти "займались" самі собою і розділили долю виродка, який сьогодні тікав з суду. Ще більше впевнений в тому, що він не йшов на жодний злочин, не будучи впевненим, що його мати завжди вигородить з ситуації, яка складеться. В такому суспільстві ми живемо. Так що захисники і "адвокати" Лариси Карпяк нехай відійдуть в сторону і нервово покурять.
Відповісти
Аж сундалики погубив, пузатик))) зараз ще й трусики в Сізо згубить)))))
Відповісти
Напевно, порядно-чесна мама добре попросила...
Відповісти
Дорогенькі українці, у Верховній Раді України з чотирьохсот п'ятдесяти депутатів 1/8 раніше судимих, а деякі й досі не осуджені за злочини перед державою та людиною. А ви пишете у коментарях про якогось "виродка" чи якесь "бидлятко", що народилося у доброї, порядної, законослухняної та працьовитої мами.
Відповісти
Цей хлопець повнолітній і за його вчинки мати відповідальності нести не може, директор Цнап дуже порядна і розумна жінка, керівник достойний.
Відповісти
Карапузик аж шльопки погубив)))) зараз і в Сізо щось згубить)))))
Відповісти
За один місць 3 рази засвітитись на Волиньпості))))
Відповісти
Пані Лариса професійний керівник,чудова людина, чуйна до людей, її поважають колеги. Так сталося із єдиним сином...
Відповісти
Мати тут ні до чого. Вона ж не хотіла, щоб син щось погане робив! От такий вдався! На своїх дітей дивіться і не судіть, бо не знаєте що ще з вашими дітьми буде. А ця жінка - професіонал на роботі. І не повинна вона звільнятися.
Відповісти
Януковича судимого президентом обрали,а Карпяк через вибрики повнолвтнього сина з роботи має звільнятись. Давайте всіх у кого діти позвільняємо а то ше щось вчудять.
Відповісти
Дуже шкода маму !!! Терпіння та здоров'я їй , це все ж таки її дитина! Мама це мусить витримати ! А ця" ДитинА "навіть це не зрозуміє що вона пережила ((((((
Відповісти
в сім'ї не без виродка.
Відповісти
Як для зустрічей може і приємна жінка, а як людина і керівник держустанови ..... Тому не дивно як син такий виріс.
Відповісти
Тобі накипіло, бо тебе гашишом не вгостили діти начальників?
Як можна таку дурню писати? Я бачу, ти колись не накурився , то зараз наздоганяєш впущене?! Таке «старше покоління» як ти, своїми дурнуватими історіями про «гашиш» сильно молодь навчить!
Мені нема, що добавити) Знедолений наркошка! Зроби, щоб твої діти жили в нормальних умовах, а не розказуй тут про своє наболівше.
Відповісти
Пані Лариса чудова жінка, професіонал своєї справи, а в сім'ї не буз урода
Відповісти
Яка мама такий син ... Знайомий з тою "супер працівницею" цнапу особисто ... та держморда з самого початку видавала козирні талончики для обраних, а коли люди обурилися, то почала погрожувати ... тому це закономірність, що в неї виросло таке бидло
Відповісти
Я так думаю хтось хоче просто Карпяк скинути з посади.
Відповісти
Діти це обличчя батьків
Відповісти
Вибори, та посада мами Дениса- ось основне в цій історії. Це дуже хороша сім'я, бо знаю особисто, тата, маму, і Дениса. Чому так сталося, не скажу, але оприлюднення імен у даній ситуації це не випадковість. Адже Леся Володимирівна користується великим авторитетом, повагою і шаною від людей,це -чудова людина, яка завжди порадить, вислухає і допоможе. Скоро вибори, а тут такий" Джек-Пот", тож чому не скористатися,а то ще не Дай Боже, після виборів,відданий, чесний та авторитетний директор ЦНАПУ,залишиться на своїй посаді. Ось така в нас справедливість....
Відповісти
Сын всегда знал , что мама станет на защиту , потому « такое» и выросло. А о ее выдающемся таланте руководителя помолчим- решалка
Відповісти
Не нахваливайте директора Цнапа . Ее некомпетентность обошлась мне дорого. А ее заносчивость «вылазит» боком - в невоспитанности отпрыска.
Відповісти
Не нахваливайте директора Цнапа . Ее некомпетентность обошлась мне дорого. А ее заносчивость «вылазит» боком - в невоспитанности отпрыска.
Відповісти
Якщо підняти характеристику цього Дениса Карп'яка, то вона на 100% буде позитивною. А якщо переговорити з вчителями хто викладав уроки або з класним керівником Дениса, то всі без протоколу скажуть, що Карп'як Д. пропускав навчання, учитись не бажав та був зухвалим хуліганом. А якщо бути відвертим, то мені дуже сподобався коментар читача "БАТЬКО", і я з його заключенням стосовно сім'ї Карп'яків згідний. Де є повага, любов та порозуміння в сім'ї, у першу чергу між батьками, де обоє: батько з мамою серйозно займаються не собою, а дітьми, 99%, що діти такими виродками, як цей Денис та його оточення друзів не стають.
Відповісти
Думаєте, якщо ця ну дуже правильна мама Лариса Володимирівна сама з посади звільниться чи її після виборів звільнять, то вона що собі рівноцінної роботи чи посади не знайде. Піде у пенсійний фонд чи у банк. За неї не переживайте на ринок торгувати помідорами ця мадама, яка все "рішає", - не піде. Цей "особнячок" людей, що зараз сидить в Луцькій міськраді не зраджує один одному, вони як ті таргани, один одного підтримують. І синок її за скоєнний злочин отримає менше меншого терміну, замість 9-12 років позбавлення волі, отримає років так 3 або 4 та ще може умовно.
Відповісти
Чесна, чуйна мама, прекрасна жінка... виховала покидька-мажора. Хіба таке буває? А, може,тут щось трохи не так?..
Відповісти
Та якого в дупу мажора)))) «сандального» хіба що))) в нього скільки його знаю то може бути гривень 100-200 і то якщо мама, або татко коли приіде з Польщі то дасть))) вот Вам і «суньдальний мажор»))))
Відповісти
Ти, напевно, коли читав текс, поспішав в туалет. Мої діти влаштовані, виховані, з доброю освітою. Ї діти дітей теж живуть достойним життям. Ними я лише пишаюсь. А "зачепило" саме тебе, ти з тієї обкомівської компашки чи їх нащадок. То й ведеш себе, як штопаний презерватив.
Відповісти
Каструвати і в Маневичи півника
Відповісти
Останні новини
Обвинувачений, який втік із залу суду у Луцьку, – син директорки ЦНАПу Лариси Карп’як
23 вересень, 2020, 15:37