У луцькій мерії – 600 посадовців і службовців

У луцькій мерії – 600 посадовців і службовців
Повідомили, скільки осіб працюють у Луцькій міській раді.

Про це йдеться в інформації відділу кадрової роботи та нагород.

Станом на 30 червня штатна чисельність посад у мерії у розрізі категорій становить: 533 - посадові особи місцевого самоврядування, 67 - службовці, 35 - робітники, 4,5 - фахівці, а також 22 особових справи керівників комунальних підприємств.

З них чоловіки складають — 27,8 % (175 осіб), а жінки – 72,2 % (455 осіб). Кількість жінок віком 55 років і більше — 65, чоловіків віком від 60 і більше років — 28.

Загалом у ІІ кварталі 2020 року у виконавчі органи міської ради прийняли 4 особи за загальним трудовим законодавством (з них 3 — за строковим трудовим договором). Усього протягом звітного періоду уклали 3 додаткових угоди до контрактів з керівниками комунальних підприємств. Звільнили — 15 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а давайте заспоримо якби їх десь на місяць другий не стало б ніхто б і не помітив... а ось як не стане двірника/сантехніка/дорожника відразу зрозуміло, що цих людей бракує.... ех комсомольські бюрократи....
Відповісти
Рівно вдвічі більше, як в останню каденцію Антона Кривицького. А Микола Романюк "прийняв" в Богдана Шиби (2010 р), 344 дармоїдо-паразитів, які відгодовують свої дупи на тонкій шиї міського бюджету (читай - нас з вами). Коментарі зайві.
Відповісти
непробиваєма армія ледащ.. Замість продемонструвати якусь фаховість, Коленда з ЖКГ збирає плітки.. досиджуєте до виборів, врємєнщікі ?..
Відповісти