Палиця «гуляє» та ігнорує депутатські запити

Палиця «гуляє» та ігнорує депутатські запити
За більш ніж шість місяців роботи у Верховній Раді України депутати-мажоритарники Волинської області подали 16 депутатських запитів: найбільше – Степан Івахів, найменше – Ігор Палиця.

Про це йдеться у результатах аналізу роботи народних депутатів, що обиралися до Верховної Ради України від мажоритарних округів у Волинській області, який провела Громадянська мережа ОПОРА. Моніторинг охоплював період з 12 грудня 2012 року до 12 липня 2013 року.

Отож, з 16 поданих волинськими депутатами-мажоритарниками запитів, 7 вже розглянуто та на них дано відповіді народним депутатам. Ще 9 знаходяться у стадії розгляду.

Найбільше депутатських запитів за звітний період подав депутат Степан Івахів – 10. З них 4 – колективні, співавторами яких стали народні депутати Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк.

Самостійно підготував 6 запитів Євген Мельник.

В той же час жодного депутатського запиту немає в депутата Ігоря Палиці.

Кількість та тематика депутатських запитів
Кількість та тематика депутатських запитів


Щодо тематики запитів, то запити Степана Івахіва та його колег стосувалися захисту інтересів окремих громадян та колективів, а також інфраструктури в округах. Натомість запити Євгена Мельника були пов'язані із розслідуванням зловживань та порушень.

Більшість з цих депутатських запитів були адресовані Кабінету Міністрів України та паралельно продубльовані у відповідні міністерства, зокрема: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство екології та природних ресурсів України та Міністерство оборони України. Також запити волинських мажоритарників були направлені в Державну адміністрацію залізничного транспорту України та Генеральну прокуратуру України.

Окрім того, Ігора Палицю експерти ОПОРИ назвали найбільшим прогульником за час роботи двох сесій парламенту VII скликання серед волинських мажоритарників.

Палиця пропустив 31 пленарне засідання (за письмовою реєстрацією) та 30 засідань (за електронною реєстрацією).

Відвідуваність депутатами пленарних засідань парламенту
Відвідуваність депутатами пленарних засідань парламенту

ЧИТАТИ ПРО ІНШІ РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як би там не було ви згадайте перед виборчу компанію Палиці , він для Луцька зробив дуже багато жоден кандидат стільки не зробив і не зробить. Тому хай краще прогулює , аби допомагав Лучанам можна подумати ті хто там не прогулює роблять щось хороше , тільки язики тешуть. А Палиця правильно хай їздить заробляє гроші , щоб хоча б 10% віддати Луцьку. Єдина велика проблема в Палиці -це люди які його представляють в Луцьку товстенюк і нікітюк і т.д. Це гниди які сидять на його шкірі і із-за цих людей обсирають Ігоря. Тому що ці люди далеко не найкращі на Волині. Товстенюк взагалі неадекватний, машини палить кажуть , що це Палиця , нікітюк земельку десь підмучує кажуть Палиця , та й йому взагалі насрати на все йому головне гроші сьогодні Палиця завтра хтось інший . Ці люди далеко не ваш рівень не принижуйтес до них. Ігорю Петровичу задумайтесь про своє оточення в Луцьку невже ви не можете знайти порядних людей в місті?
Відповісти
А зараз хтось щось дає на громаду?
Відповісти
"Тому хай краще прогулює , аби допомагав Лучанам"
Більшого маразму я давно не читав )))
Тобто хай наші 450 депутатів щось трохи роблять для своїх рідних міст, а країна в цілому буде у жопі. Правильно !
Відповісти
http://novyy.lutsk.ua/ - почитайте, а потім кажіть хто кому і скільки дає
Відповісти
Жодної своєї копійки ні Падлиця ніхто інший з дєпутанів місту не дав, все це гроші які вони у нас з вами, або наших батьків забрали колись, зараз забирають в нас і наших дітей. В нас не нормальна країна, а Зазеркалля. Функції депутатів - законотворчість, прозорий розподіл коштів Державного бюджету, а не благодійність і тим більше не дєрібан... Звідки в Падлиць першопочатковий капітал?
Відповісти
Палиця найбільше в Луцьк грошей вклав. Зразу видно, що допомагає людям. Всі його знають, а от інші депутати від Волині тільки язиками плескають і ніяких законопроектів їхніх не було прийнято. В Раді приймають тільки закони, про які домовляються. Мені більш важливо, щоб у моєму місті була допомога з боку депутата, бо він іде по мажоритарці, а не те скільки бумажок він у Верховній Раді перекладе з одного кабінета в інший.
Відповісти
Правильно, Вася! Хай гуляє Ігорко! Нашо нам тії закони? Тіко бумажки марати по кабінєтах! Скоріш би нові вибори, то Ігорко знов чимось поможе нашому городу! І нам з тобою дасть по 200 грн, а ми за Ігорка проголосуємо! Правда? А український язик, чорноморський флот, економіка всієй страни і її незавісімость - нам до дупи! Правда, Вась? Главне - шоб "у моєму місті була допомога з боку депутата" і нехай Ігорко не перетруждається та не плескає язиком, бо він же йому згодицця для встрєч з Коломойскім у неформальній обстановці і ше для того шоб намолоти обіцянок на слєдующих виборах! Ігорчик, ми з Васьою за тебе!
Відповісти
Палкін-маталкін не може засиджуватися. Тим більше у ВР
Відповісти
Не розумію Палицю, але такі як товстенюк теж мабуть потрібні, хоче це питання?? вони ж безперспективні. Потрібно було провести конкурс вибрати ерудованих молодих людей в поєднанні з досвідченними людьми, що знають про держслужбу. А то толстенюк Сашко - Помічник- консультант народного депутата, держслужбовець високого рангу!? Ну хіба це в плюс Палиці? Особа в якої не має повноцінної освіти, самооцінка в рази завищена , погляд сурового полководця Наполеона (добре що є Х5 то можна на нього залізти почуватися себе вищим і напівгосподарем міста), та й пити навіть не вміє, насвинячив більшості в місті хто з ним мав справи, можна продовжувати і більше але чим більше тим ближче до його рівня. Єдиний плюс нашестерити може і що без мила в щілину може прослизнути, або в інше місце. Кадри решают не все але очень многое в тому числі і рівень авторитету господаря. Візьміть професійних помічників хай працюють на благо держави... щось не має бажання далі щось радити
Відповісти
за диктанти хоч тройку ставили? :D
Відповісти
Останні новини
Палиця «гуляє» та ігнорує депутатські запити
19 липень, 2013, 07:00