Уряд оприлюднив постанову про карантин вихідного дня

Уряд оприлюднив постанову про карантин вихідного дня
В Україні посилили обмежувальні заходи, запровадивши карантин вихідного дня, а також скасували зонування території. Нині в країні діє загальнонаціональний карантин.

Постанову №1100 від 11 листопада, яка вносить зміни до документу №641 від 22 липня, опублікували на сайті уряду 12 листопада.

Згідно зі змінами, нині в країні з опівночі суботи до опівночі понеділка діятиме карантин вихідного дня.

Поки заходи запроваджують з 14 до 30 листопада 2020 року.

На вихідних в Україні дозволяється:

- робота продуктових магазинів, аптек і ветеринарних аптек, АЗС, а також закладів торгівлі, де на 60% площі розміщуються продуктові магазини;
- діяльність фінансових установ, надання фінпослуг, а також перевезення валютних цінностей;
- робота поштових відділень;
- надання послуг з ремонту та техобслуговування транспорту;
- робота закладів з ремонтування техніки, побутових виробів.

У будні в Україні діятимуть обмеження, характерні для помаранчевої зони карантину.

Серед заборон – робота закладів громадського харчування з 22.00 до 7.00. Крім того, додаткові обмеження запроваджуються для театрів і кіно, спортзалів і басейнів, громадського транспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони там шось курять чи то їм так в голову вірус б'є ,підараси гроші мають то все їм можна на вила садити таку власть гомікі
Відповісти
Що на вихідні не буде працювати епіцентр ( у ньому немає 60 відсотків продуктів, там і 1 немає) чи ці правила тільки для малих магазинів, чи це взагалі зроблено владою щоб нажилися монстри ( при владі якраз і власники цих монстрів) а малий бізнес повністю закриють щоб не заважав.
Відповісти
Власники гіпермаркетів платять здоровенні хабарі владі щоб знищити малий бізнес і зігнати всю країну до них в гіпермаркети
Відповісти
Хай ті 73 % ходять до епіцентру і закриють свій бізнес, а іншим 27 відсоткам дайте спокійно працювати ( ми вас не вибирали , бо ми знали що так буде)
Відповісти
А ось і коронавірус як виборча технологія. 15-22-29 лмстопада відбудеться другий тур виборів голів міських рад. Розрахунок простий. Прикормлений електорат змушений буде піти на вибори, а решта - як захоче. Голову на відріз даю, що підстилки Ігоря "переможуть" у Львові,Одесі,Луцьку, Черкасах,Чегновіцах та інших обласних центрах продажних регіонів. Правильно скепнтк казав: головним носієм влади в Україні є награбоване у народу бабло.
Відповісти
Останні новини
Уряд оприлюднив постанову про карантин вихідного дня
12 листопад, 2020, 23:26