Працівники Варшавського ринку обурені, що їм не дають працювати

Працівники Варшавського ринку обурені, що їм не дають працювати
Працівники Завокзального ринку скаржаться на те, що перешкоджають їх законному праву на працю через карантин вихідного дня.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли підприємці ринку.

За словами одного з працівників ринку, адміністрація закрила ворота, щоб на місці не здійснювали торгівлю, котра заборонена через введення обмежень у зв'язку з карантином вихідного дня.

"Люди зайшли на територію, бо мають законний доступ до своїх контейнерів. Деякі підприємці, що розташували свої точки поблизу дороги, працюють, ніхто їм нічого не забороняв", - каже очевидець.

Станом на 10:50 поліції на місці немає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І у більшості маски на бороді. А потім говорять що маски не ефективні.
Відповісти
Ось саме вони і є розповсюджувачами хвороби коронавірус ці люди, які знаючи про те, що влада прийняла рішення про запровадження "карантину вихідного дня" нє треба все одно прийти та швендятись без масок або з маскою але на підборідді по території та "смердіти своїми трусами" і проклинати Україну. Не подобається вам панове торгаші яка влада в Україні: валіза забирай один з другим своє пагане барахло та шуруй на вокзал уперед до Польщі продавати там - спекулянтки бісові.
Відповісти
Досить вже панькатись - розігнати! Мізками своїми зовсім не думають!
Відповісти
Ага згадали про закони
А податки, а легальне працевлаштування вони не знають що треба робити.
Спочатку дотримуйтеся всіх законів а тоді і кажіть щось
Відповісти
"Наш дурдом голосує за палицю,наш дурдом буде палиці рад..."Тільки разом,вам по пакетику ,а ми в Швейцарію..."Господи,дай накінець лучанам розуму!
Відповісти
Поліщук-Палиця натравить мунварту на бариг.
Відповісти
Більша половина цих горе-підприємців не сплачує податки,а про офіційне працевлаштування і мови немає,йдуть,щоб по 50гр випити,привикли в 90х накрутки робити 200%,ціни в юванті взагалі величезні !!!!ніби в брендових магазинах в Європі!!!!!
Відповісти
Розігнати те кодло бариг, нехай їдуть до Польщі туалети мити!
Відповісти
все як у казці. країну клоунів-ідіотів охороняють гобліни-дебіли
Відповісти
І сміх, і гріх. Люди як ходили без намордників, так і ходять, і живуть. А помирають "від грипу" тільки відомі люди. Розбив інсульт, схопив інфаркт, з'їв рак - помер від грипу...
Плюнь залякувачу в баньки - а він каже, що дощ іде. Бо держава йому за це платить...
Відповісти
Панове, оце пишете гадості на земляків, які теж хочуть жити: хочуть вчити своїх дітей, вчасно сплачувати комунальні і щось їсти! Не у всіх життя складається ідеально, не у всіх є вища освіта та оплачувана робота! Схаменіться! Ми всі людини! З карантином у людей їде криша, невасть і злість от і все. Р С. я не маю відношення до базарників, у мене є робота і сім'я але майте хоч краплю співчуття. Прошу!
Відповісти
і ще, не подобаються базарники і їх товар - несіть свої с*ки у ТЦ, де те ж лахміття купити у рази дорожче. Заздрите їх заробіткам і що не платять податки- послухайте їх сумки хоч раз, постійне тиждень другий у 20 градусний мороз чи спеку .. впевнена - одразу морду закрите і не буде писати всяку срань!
Відповісти
Коментатори хрєнові, ви подумали про людей із сіл, як їм вижити без базару. Вони цілими днями у городі і в хліві пахають і що зберуть - везуть на базар щоб продати і заробити копійку для сім'ї. Як їм у карантині вижити?!! І ви ж перші біжите на базар і соваїтесь і ниєте і купуєте. Це правда! Відкрийте на кінець-то очі! Мені соромно за таку нашу націю, без співчуття, без розуміння тому і світ з нас сміється. З вас сміється, панове!!!
Відповісти
Коментаторка, така «ласкава» - на себе у дзеркало подивіться! А селяни без базару краще проживуть ніж містяни! Два тижні ви ставите вище ніж людське життя? Да про що взагалі з такими можна говорити?!
Відповісти
До коментаря "ТАНЯ". Вчора в суботу, 14.11.2020 року був на Луцькому ринку "Центральний". Для роз'яснення: повно знаходилось, як ви кажете людей з навколишніх сіл, продавали тушки: курей, півників, своє масло, творог, сметану, і не тільки. Так, що ніхто з силовиків, людей, хто торгував з землі з ближніх сіл Луцького району вчора на ринку не розганяв. А ось спекулянти базарники, які купили своє барахло за 3 чи 5 рублів, а продають народу за 25 або 50 рублів, я пишу це образно, мене зрозуміють читачи надіюсь, то Слава Богу їх не було, ці їржаві контейнери були закриті. Мені цих бариг "купив-продав" ніколи не було жалко. Роботу крім спекуляції на ринку, знайти завжди можна і навіть немаючі належної освіти, аби бажання тільки було. А у спекулянтів шукати роботу бажання бачу немає. Їм саме головне, щоб сьогодні дохід був та чим побільше і скоріше гроші заховати до своєї кишені, а завтра "хоч трава не рости".
Відповісти
Вони всі ненавиділи Порошенка і голосували за Зеленського.
Відповісти