5 ідей створення рекламної продукції*

5 ідей створення рекламної продукції*
Реклама оточує нас всюди: на різноманітних сайтах, в соціальних мережах, на вулиці тощо. Вона може бути цифрова, друкована, сувенірна тощо. З розвитком маркетингової стратегії брендам стало важче вразити потенційних клієнтів та зацікавити їх, виділившись з-поміж конкурентів.

Сьогодні ми розкажемо, як створювати рекламний продукт та подамо кілька оригінальних ідей просування бренду.

рекламная продукция


Види та правила створення рекламного продукту



Дизайн рекламної продукції – це креативний та творчий процес, який націлений на створення ефективної оригінальної реклами, що якнайкраще відтворить концепцію, цінності та ідеї конкретного бренду. Сьогодні в поняття рекламна продукція входить кілька десятків різноманітних виробів для зміцнення позицій на ринку або пошуку нових потенційних клієнтів:

- Цифрова реклама. Зустрічається на сайтах, під час перегляду відео та в соціальних мережах. Це переважно таргетингова реклама, яка підлаштована під конкретного споживача та націлена на продукцію, у якій людина зацікавлена.

- Зовнішня реклама це великі банери, білборди та вітрини, які привертають увагу на вулиці. Вони не містять багато інформації і більш націлені на збільшення впізнаваності бренду.

- Дрібна поліграфія. Невеликі вироби, які, втім, мають високу ефективність. До поліграфічної продукції відносять: флаєри, буклети, візитні картки, календарі, каталоги тощо. Наприклад, ви можете замовити листівки в типографії, розмістивши на невеликому аркуші найважливішу інформацію, в якій йтиметься про товари та послуги бренду, акції та знижки, контактні дані тощо.

Що є базою створення якісного рекламного продукту

- Вивчення цільової аудиторії, яке допомагає обрати кольори, шрифт та стиль тексту;
- Аналіз конкурентів;
- Унікальний дизайн;
- Якісний друк та надійні матеріали, що зроблять рекламну продукцію зносостійкою;
- Розкриття основної ідеї та концепції бренду.

Креативні ідеї для ефективної реклами



Звісно, основи розробки реклами важливі. Адже вони допомагають визначитись з концепцією, цільовою аудиторією та метою створення рекламного продукту. Але не варто забувати, що маркетинг – це також і мистецтво. Для того, щоб виділитись серед конкурентів та привернути увагу до вашого бренду, важливо проявити творчий підхід. Ми зібрали для вас 5 найкреативніших ідей створення рекламної продукції:

    - Гумор. Він ніколи не буває зайвим. Використовуйте каламбур (гру слів), дотепні фрази, легку іронію – все те, що покращить людям настрій, змусить усміхатися і буде асоціювати ваш бренд з чимось кумедним та цікавим. Головне – не провалитись в дешевий чи вульгарний гумор.

    - Відсилки. Асоціації з іншими творами мистецтва, кінофільмами, знаменитостями та персонажами коміксів чи книг завжди грають на руку при створенні рекламного продукту. Правда, тут важливо креативно переосмислити ідею, а не просто скопіювати її. Покажіть, як якийсь персонаж користується вашою продукцією, або створіть у рекламі атмосферу популярного фільму/книги.

    - Подорожі в часі. Перенесіть своїх потенційних клієнтів в минуле, продемонструвавши позачасову актуальність вашого товару. Або, якщо пропонуєте щось більш технологічне, – пов’яжіть продукцію чи послугу з майбутнім, щоб продемонструвати інноваційний та надсучасний підхід.

    - Відгуки. Коментарі, які лишають ваші клієнти, можуть знадобитись для оформлення рекламної продукції. Така реклама виглядає живою та більш надійною, адже хто може краще розказати про товари чи послуги, аніж людина, яка ними скористалася.

    - Кольори. Використовуйте контрастні яскраві відтінки, які кидаються в очі. Головне – поєднувати не більше 2-3 кольорів на одній поверхні. Контрасти можуть бути, як різнобарвними (червоний-жовтий, зелений-фіолетовий тощо), так і чорно-білими з додаванням одного яскравого відтінку.

Не бійтесь експериментувати та уважно вивчайте реакцію цільової аудиторії. Якісна та креативна реклама – найкращий способі зробити саме ваш бренд впізнаваний серед десятків конкурентів. Повірте, всі вже втомились від однотипної рекламної продукції. Здивуйте своїх потенційних клієнтів та отримайте зацікавлену та лояльну аудиторію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.