Затишне місце для кожного: у Луцьку продовжують будувати «карамельний» житловий комплекс. ФОТО*

Затишне місце для кожного: у Луцьку продовжують будувати «карамельний» житловий комплекс. ФОТО*
Придбання житла – це радісна подія в житті кожного й водночас серйозний крок. До того ж, цей крок потребує не лише значних фінансових вкладень, а й часу, бо ж, якщо купувати омріяну оселю, то найкращу.

Будівельна компанія ЛДБК, що має багаторічний досвід на ринку, подбала про комфорт та найвигідніші умови для майбутніх власників нерухомості. Житловий комплекс створений з абсолютно новим підходом до будівництва та продуманий до найдрібніших деталей. Оцінити усі переваги сучасного та функціонального житла можете і ви, ставши щасливим мешканцем "карамельки".

Про те, як це – жити у комплексі, що давно став окрасою 40-го мікрорайону Луцька, точно знають власники квартир будинку першої черги, що на Конякіна, 3А. Вони облаштували свої "фортеці" ще влітку 2018 року. Будівельники й далі невпинно працюють над зведенням помешкань в інших "карамельних" багатоповерхівках.

У багатоповерхівці, що на вулиці Конякіна, 3Б, майстри завершили усі етапи будівництва і облаштували територію довкола. У кожному з помешкань встановили двоконтурні газові котли фірми Vaillant, панельні радіатори, високоякісні енергозберігаючі металопластикові вікна з 5-ти камерної профільної системи та з 2-х камерним склопакетом. Відтак відмовилися від популярних нині тонованих вікон, які поглинають світло і знижують рівень прогрівання приміщень. Окрім того, усі квартири облаштували вхідними броньованими дверима, аби у "карамельному" будинку було не лише красиво і комфортно, але й безпечно та екологічно, адже основні несучі конструкції у будівлі зводили із червоної цегли, також фахівці використовували цементно-вапняну штукатурку, до складу якої входять природні мінеральні матеріали. Тож квартири тут мають не лише все необхідне для проживання, а й з роками абсолютно не шкодитимуть здоров'ю.

Будинок, що розташований на Конякіна, 3В, набув зовсім інших обрисів та вбрався у яскраві кольори. Тут фахівці встановили вікна, двері, залили стяжки, завершили штукатурні та фасад. До багатоповерхівки повністю підвели зовнішні комунікації. Майже на фініші - внутрішні оздоблювальні роботи. Окрім того, добігають кінця й сантехнічні роботи у новобудові.

У четвертому будинку "Caramel Residence" - на Конякіна, 3Г – уже стоять всі вікна, спеціалісти завершили електромонтажні роботи та облаштування покрівлі. Також спеціалісти розпочали штукатурні роботи всередині новобудови, зокрема зробили 8-10 поверхи. Варто додати, що біля будинків "В" та "Г" облаштували основу під влаштування асфальту та встановили бордюри.

Активно триває будівництво у двох нових будинках ЖК "Caramel Residence", що на Конякіна, 3Д та 3Ж. У будинку "Д" працюють над зведенням уже 8-го поверху. У будинку на Конякіна, 3Ж на 50 % виконали цегляну кладку 2 поверху у першій секції та закінчили 1-ий поверх у другій. У третій секції фахівці приступили до перекриття підвалу.

Детальнішу інформацію про проєкти компанії можна знайти на сайті "ЛДБК". Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Затишне місце для кожного: у Луцьку продовжують будувати «карамельний» житловий комплекс. ФОТО*
02 грудень, 2020, 14:10