Депутат Ткачук назвав звинувачування у корупції помстою

Депутат Ткачук назвав звинувачування у корупції помстою
Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук (на фото) заперечує звинувачування у корупційних діях, про які заявляє депутат Андрій Осіпов. Ткачук каже, що Осіпов йому просто мститься, а порушень у згаданих рішеннях немає - це, зі слів Ткачука, підверив суд.

Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов оприлюднив своє звернення до правоохоронців. У ньому він зазначає, що вбачає у діях колеги Євгенія Ткачука порушення Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції».

Мовляв, Євгеній Ткачук, як член постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру лобіював інтереси свого сина-підприємця, вносячи ряд проектів рішень про розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Причому вносив це з порушенням Регламенту ради та деяких інших законодавчих норм. Зокрема, такі ділянки повинні були виділятися на конкурсних засадах, оскільки на них не було жодних об"єктів нерухомості.

Натомість Євгеній Ткачук заявив, що земельні ділянки не були вільні, а були у користуванні за договором земельного сервітуту. Депутат каже, що підприємці у наступні 15 років за оренду 200 квадратних метрів сплатять 600 тисяч гривень. До слова, Євгеній Ткачук не приховує, що підприємець Ткачук О.Є. – це його син, який вже дає свідчення по цій справі у міліції.

«Це не вільна земельна ділянка. Це існуючий магазин. Ми за три роки за оренду по сервітутам 200 квадратних метрів під нашими магазинами сплатили більше 125 тисяч гривень», - зазначив Євгеній Ткачук.

Депутат розповів, що прокуратура на початку року дійсно подавала подання про скасування рішення міської ради про надання землі в оренду, оскільки була порушена процедура прийняття рішень.

«Але був Луцький господарський суд, був Рівненський апеляційний суд, пройшов усі апеляції і вступило в силу рішення про те, що з нашої сторони ніяких порушень не виявлено», - зазначив Ткачук.

Щодо ділянки на Боженка, 49а, яку під час 42 сесії Луцької міської ради надали Євгенію Ткачуку, то як зазначає депутат, ця земля вже була в оренді і не призначена для будівництва.

«Управління земельних ресурсів надіслало мені листа, аби я зробив документи і продовжив термін оренди. Цих три сотих – це земельна ділянка через яку йду газова труба і стоїть ГРП. На ній не можна будуватися», - додає Ткачук.

Депутат додає, що вважає такі звинувачення і публічний розголос - помстою. Мовляв, Осіпову не сподобалося те, що Ткачук не підтримував його проекти рішень щодо медичної реформи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а біля обласної лрьок з морозивом стояв...
Відповісти
5 ділянок від з до 5 сотих ..а те що сота в тих місцях від 10 до 50 тис..то х..хіба то зараз гроші..
Відповісти
"Депутат каже, що підприємці у наступні 15 років за оренду 200 квадратних метрів сплатять 600 тисяч гривень"..а хто то потім маркером затре в договорі міськради і п...так було з будівництвом мосту біля вокзалу.дали одному під караван а другому під привоз на умові добудови мосту...через пару років микола сказав по аверсу що та умова була маркером в договорі якій в міськраді закресленна(!).і все нічого не зробиш..(казав микола)
Відповісти
Женя порядний хлопець. Просто має свою позицію а Осіпов гадить на право і на ліво. Нехай розкаже краще який він рейдер
Відповісти
треба зрівнювати хто порядніший ос. чи жен...ющ з тим чи цей-африка!
Відповісти
Ти олень це всі ділянки разом становлять 200 квадратних метрів не можеш порахувати скільки це соток
Відповісти
– «Про надання підприємцям Ткачуку О.Є., Линнику Б.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ветеранів», «Про надання підприємцю Ткачуку О.Є. на умовах оренди земельної ділянки на бульв. Дружби Народів, 2г», «Про надання підприємцям Ткачуку О.Є., Линнику Б.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Львівській», «Про надання підприємцю Ткачуку О.Є. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на бульв. Дружби Народів, 2».
Відповісти
питання про виділення ділянки площею всього 3 сотки на Боженка,49,-а не тільки рішалам .
Відповісти
товариша горгута кв.м аренди асфальта в місяць-60грн.і то мало..мова йде про підняття фіг зна куда..а тут черговий "благоустрій".де конкурси на нормальних умовах?
Відповісти
свою квартиру йому.це така ціна за сотку в окремих місцях
Відповісти
Останні новини
Депутат Ткачук назвав звинувачування у корупції помстою
24 липень, 2013, 18:29
У волинян вилучили зброю
24 липень, 2013, 17:48