«Ювант» могли обікрасти через вибори?

«Ювант» могли обікрасти через вибори?
Пограбування торгового центру «Ювант» у Луцьку може бути пов’язане з давнім конфліктом його власника та його політичними амбіціями, - припускають в адміністрації торгового центру.

Про це йшлося у сюжеті на телеканалі «Аверс» у четвер, 25 липня.

Нагадаємо, у ніч на 25 липня пограбували ювелірну крамницю у «Юванті» . Як повідомили у міліції троє людей в масках приставили драбину й проникли на другий поверх торгового центру. В крамниці було два сейфи, один з яких і забрали крадії: викинули його з вікна та зникли у невідомому напрямку.

У сюжеті «Аверса» йдеться:

В адміністрації торгового центру припускають, що причиною інциденту може бути банальна помста. Йдеться про конфлікт, якому уже понад п’ять років. Його ініціаторам не дає спокою ласий шматок землі на торгово-пішохідному ряді, що поруч. Черговий гучний провал у суді міг спровокувати таку реакцію в опонентів, – впевнена постраждала сторона.

Мовляв, підприємці вимагають у своїх представників хоч якихось результатів, а отримують програш за програшем. Зацікавлені і надалі заробляти на роздмухуванні суперечки, ватажки конфлікту могли вдатися навіть до таких відчайдушних кроків.

Крім того, вперше в історії «Юванта» пограбування співпало зі стартом передвиборчої кампанії власника торгового центру Василя Токарського.

Нагадаємо, 18 серпня відбудуться проміжні вибори у Луцьку міську раду від 10-ого мажоритарного округу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ювант
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо користуватися такими припущеннями, які наведені вище, то можна говорити і про те, що це сам Токарський організував пограбування, щоб звинуватити у помсті своїх оппонентів, а також звернути увагу на себе під час старту передвиборчої кампанії )))
Відповісти
Я думаю, наведені вище припущення - це не більше як спроба хоч якось використати на свою корить цей негатив. Адже ви не будете сперечатися, що пограбування торгового центру, та ще й таке ухвале - це ще й який негатив для Юванта? ЧИ спокійно будуть себе відчувати інші підприємці, які платять Токарському оренду?
Я думаю, Токарський зараз всіх "в ружьйо" поставить, аби грабіжників знайти
Відповісти
Бред, Коля попал на пару сотен зелени, а Вася пиарится. Бред.
Відповісти
Піариться? Щоб наші ворори так піарилися )))))))))) Думайте, що пишете
Відповісти
Можно подумать, у Скорпиона с Колей был договор на полную матответственность. Не смешите, сам пару лет заключал договор на охрану с ними. Попал Коля, и попал не кисло. Мне его жаль, нормальный пацан.
Відповісти
Коля - обкрадений власник бутіка? Та певно що не було. Я ж про інше. Де ви тут "піар" побачили?
Відповісти
Мені взагалі байдуже хто кого пограбував,хто у кого відсмоктав та хто чого досягнув. Маю своє життя за ним і дивлюся. Раджу вам робити те саме
Відповісти
мощний кандидат..може то цру?
Відповісти