На Волині з сільської бібліотеки зробили сучасний творчий простір. ФОТО

На Волині з сільської бібліотеки зробили сучасний творчий простір. ФОТО
Підійшов до завершення проєкт "Бібліотека – простір свободи (Freedom Space)", але робота в новій бібліотеці Смідинської громади тільки розпочинається.

Про це інформують на сторінці громади у facebook.

Протягом проєкту відремонтували приміщення бібліотеки, яке не оновлювалось з радянських часів, та переобладнали в сучасний вільний простір, яким можуть вільно користуватись жителі громади для реалізації цікавих соціально-корисних, культурно-освітніх, інформаційних та пізнавальних заходів.



Уже вдалось провести декілька заходів: "Кава з головою громади", інтрерактивний захід для молоді, бібліотечний бульвар-квест, вінілова вечірка, шахово-шашковий турнір, перегляд мультфільму найменшими.


Для подальшого розвитку проєкту команда планує активно займатись фандрейзингом, проводити різноманітні тренінги, семінари, зустрічі активних людей, майстер класи, турніри та багато іншого.

Довідка:

Проєкт "Бібліотека - простір свободи (Freadom space)", реалізується громадською організацією "Смідин" завдяки підтримці в рамках конкурс грантів за проектом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується Розвиток Волині та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині з сільської бібліотеки зробили сучасний творчий простір. ФОТО
02 січень, 2021, 10:40