Ексголова Луцької РДА, його син та колишня заступниця стали радниками голови Івано-Франківської ОДА

Ексголова Луцької РДА, його син та колишня заступниця стали радниками голови Івано-Франківської ОДА
Колишній голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський, його син Андрій Ярмольський та колишня заступниця Інна Бас стали позаштатними радниками новопризначеного голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Бойчука.

Про це йдеться у розпорядженнях Андрія Бойчука від 28-го та 30-го грудня, оприлюднених на сайті ОДА.

Зауважимо, що загалом голова Івано-Франківської ОДА, якого Зеленський призначив 24 грудня, призначив собі 5 позаштатних радників. Усі вони працюватимуть на громадських засадах. Щоправда, ніхто з них раніше не мав стосунку до Івано-Франківська. Ці люди або з Луцька, або із Дніпра.

Інна Бас стала радником голови ОДА з соціальних та гуманітарних питань, а Ігор Ярмольський – з питань соціально-економічного розвитку. Його син Адрій Ярмольський, який є директором і засновником низки юридичних фірм у Дніпрі та Києві, буде радником з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.

Обов’язки позаштатного радника голови облдержадміністрації з правових питань виконуватиме Едуард Греков. Відомо, що він – член Ради адвокатів Дніпропетровської області. Проживає у Дніпрі.

Позаштатним радником голови ОДА з правових питань призначили Віталія Солов’я. Він працював заступником директора юридичного департаменту - начальником управління земельних відносин Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Зауважимо, що Андрій Ярмольський та Едуард Греков спільно є засновниками щонайменше ТзОВ «Юридична компанія «Фінкорд Інтелідженс», бенефіціарним власником якої, згідно з інформацією з відкритих джерел, є Андрій Ярмольський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новообраний? :) Голів ОДА взагалі-то призначають :)
Відповісти
Наші завжди були,є і будуть при владі.
Відповісти
Вони будуть служити народу за безплатно, бугага
Відповісти