Волинський депутат хоче на зиму перекривати дороги

Волинський депутат хоче на зиму перекривати дороги
Депутат Волинської обласної ради Василь Пецентій пропонує перекривати волинські дороги на зиму, адже грошей, щоб їх почистити та посипати піском, немає.

Про це він заявив під час інтерактивного прес-клубу на тему: «Дорогами чи бездоріжжям їздитимуть волиняни?», що відбувався 30 липня.

Пецентій зазначив, що на Волині взимку трапляється велика кількість ДТП зі смертельними наслідками саме через слизькі дороги. «Потрібно перекрити дороги, нащо щоб люди гинули?» ‒ заявив депутат.

Василь Пецентій додав, що найгірші, на його думку, дороги області знаходяться у Ковельському районі. «У Ковельському районі страшні дороги, я не знаю, куди дивиться дорожнє управління», ‒ зазначив він.

«Ті дороги зробили, і через три-чотири дні знов ремонтують, гроші заробляють», ‒ продовжив депутат.

Йому заперечив заступник начальника управління інфраструктури Волинської облдержадміністрації Василь Козак. За його словами, всі гроші на ремонт доріг використовуються раціонально. «Такого бути не може. В нас не стільки багато коштів щоб використовувати їх неефективно», ‒ заявив посадовець.

Депутат облради Микола Давидюк зазначив, що дороги перебувають у такому стані через недостатність фінансування і погану якість робіт. «Проблема в тому, що багато ремонтних робіт в нас виконують тільки «на папері», ‒ розповів Давидюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а пан Пецентій що пропонує взамін - літати людям на гелікоптерах чи як?
Відповісти
А скіко тої зими?Сидіти вдома будемо.От дебіл.
Відповісти
Пецентій висловлював свою думку, але вона була інакшою, а ніж озвучена на порталі. Схоже журналіст просто вихопив з контексту фразу, не взявши до уваги повну думку та пропозицію депутата.
Відповісти
Чому ви вважаєте, що думка депутата була іншою? Він заявив, що дорогі потрібно посипати і чистити, але якщо ресурсів нема, то їх краще перекрити...
Відповісти
я так вважаю бо сам був присутній на цій дискусії. Так, саме так він і сказав, але це звучало не як пропозиція, а як саркастична реакція на бездіяльність людей які мали б нести відповідальність за той безлад що оточує нас. А вихопивши із загальної емоційної промови депутата фразу ви перекручуєте і вводите в оману читачів. Думаю варто більш глибше дивитись і аналізувати проблему яку порушили організатори прес-клубу і взагалі теми ДОРОГИ. Хоча якщо хочеться просто посміятись і залишитись банановою країною то саме так і пишіть.
Відповісти
Це так, як то кажуть вчіть матчасть, а не створюєте інригу.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/07/30/6995187/
Відповісти
Ігор Палиця скуповує австрійські готелі
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат хоче на зиму перекривати дороги
30 липень, 2013, 13:53