Особливості замовлення суші від закладу “Sushi-GO”*

Особливості замовлення суші від закладу “Sushi-GO”*
Замовлення на sushi-go.com.ua - це унікальна можливість спробувати страви, приготовані за японським традиціям. Дуже часто до замовлення приймаються, як певна кількість, так і повноцінні сети, так звані набори.

Сети є правильно підібраними за смаком та різноманітністю роли, суші або маки, що поєднують однорідність продукту. Це можуть бути рибні, м'ясні або овочеві варіанти. Часто набори складаються з 12, 9, 6 штук. Вони можуть також розділятися за кількістю на одного або кількох людей.

Серед рибних варіантів найпопулярнішими є «Філадельфія», оскільки вважається, що лосось самий ситний та корисний. У деяких випадках можна зустріти копчений лосось, який ідеально поєднується з пивом.

Куди підходять страви японської кухні


Такі страви, як суші, роли або маки ідеально підходять в якості романтичної вечері. Вони можуть подаватися на корпоративі чи інших зборах, на днях народженнях, різних святах. Все це зробить ваш стіл легким, але при цьому дуже ситним. До того ж, великий асортимент дозволяє підібрати набори для різних груп людей та їх потреб.
Час приготування одного сету може займати від 10 до 40 хвилин, тому ви можете замовити суші навіть, якщо захід або зустріч відбулися не заплановано або раптово. І не важливо, на скільки людей буде розраховано, купити суші - оптимальне рішення. Адже від такої смакоти ще ніхто не відмовився.

Особливості приготування суші


Дуже важливо не тільки красиво приготувати, але і дотримуватися кількох правил, в результаті чого будуть смачні і корисні суші:
Використання тільки свіжих продуктів. Слід враховувати, що якщо продукти лежали в холодильнику, вони втрачають свій первинний смак і не вийдуть такими, як повинні бути. Саме тому використовуються тільки свіжі інгредієнти, а не напівфабрикати з підсилювачами смаку. Для цього закуповуються продукти у перевірених постачальників, а сама продукція має сертифікати.

Застосування унікальної і класичної рецептури. Суші-шеф, що готує японське блюдо прекрасно знає, як страва повинна не тільки виглядати, але і бути до смаку. За основу завжди беруться класичні рецепти страви, які можуть доповнюватися або урізноманітнюється різними сучасними продуктами. Це дозволяє не тільки експериментувати, але і створювати родзинку закладу, в якій буду замовлятися суші.

Професійні суші-кухарі. Дуже важливо, щоб суші вийшли найсмачнішими і саме з тієї рецептурою, як повинні бути, слід звертатися в той заклад, що готують професійні кухарі. Вони проходять навчання, деякі навіть беруть участь в конкурсах або їдуть навчатися до Японії. Тільки таке суші-кухаря мають достатню кваліфікацію, що дозволяє приготувати кращі роли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.