У Підгайцівській сільраді та будинку скандального підприємця – обшуки

У Підгайцівській сільраді та будинку скандального підприємця – обшуки
У Підгайцівській сільській раді та будинку скандального підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, зранку 5 лютого розпочалися обшуки.

Це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Зауважимо, у приймальні сільського голови Юрія Семенюка цю інформацію заперечували, мовляв, ніяких слідчих дій у будівлі не було.

Інспектор сектору комунікації ГУНП в області Олег Плазовський прокоментував ситуацію, зазначивши, що санкціоновані обшуки проводили працівники поліції Волині. Заходи проводили у рамках досудового розслідувння, розпочатого за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем.

«Санкція цієї статті передбачає, зокрема, до 8 років позбавлення волі строком. Наразі досудове розслідування за цим фактом триває», - повідомив Олег Плазовський.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що ремонти доріг на території Підгайцівської громади робили через підставних підприємців. Про це розповів Артур Шиманський – один із підприємців, на якого оформляли підрядні роботи. За півтора року через банківський рахунок підприємця Артура Шиманського пройшло майже 10 мільйонів гривень. Каже, що усе, чим займався – це зареєструвався як фізична особа-підприємець та оформив довіреність на ім’я Георгія Штефанеси.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У сільраді біля Луцька депутатам відмовились надавати інформацію, а журналістку виштовхали з кабінету голови. ВІДЕО



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закрити крадіїв !
Відповісти
Крадії повинні сидіти в тюрмі.
Відповісти