Луцький зоопарк готові «переробити» за 7 місяців

Луцький зоопарк готові «переробити» за 7 місяців
Найдешевшу та найшвидшу реконструкцію Луцького зоопарку запропонували у ПрАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ».

Про це стало відомо під час розкриття тендерних пропозицій здійснення модернізації Луцького зоопарку 1 серпня.

Заявки на участь у тендері подали 3 фірми: ПП «Пересувна механізована колона № 19», ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536» та ПрАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ». Представники двох останніх підприємств завітали у залу, де відбувалося засідання тендерної комісії.

Так, ПП «Пересувна механізована колона № 19» запропонувала виконати роботи за майже 23,5 мільйона гривень. Розписала фірма свою пропозицію щодо бачення майбутнього зоокуточка в Луцьку на 468 сторінках.

Будівельники пропонують виконати роботи за 770 днів, тобто за більше, як 2 роки. Підприємство погодилося на 3-місячну відстрочку платежу за свої послуги.

У «Луцьксантехмонтажі-536» оцінили свою роботу у майже 21,9 мільйона гривень. Помістилася пропозиція підприємства на 454 сторінках.

Термін виконання робіт у фірмі визначили 530 днями, тобто приблизно за 1,5 року також з 3-місячним терміном відстрочки платежу.

Підприємство «Рембудуправліня-Вишків-АТ» готове взяти за свої послуги майже 18,8 мільйона гривень. Їхня ж пропозиція виявилася «найглобальнішою» – 1168 сторінок. У фірмі обіцяють справитися із завданням за 210 днів, тобто за 7 місяців, і пропонують піврічну відстрочку платежу за виконані роботи.

Розповівши про пропозиції усіх трьох учасників, члени тендерної комісії зазначили, що їх ще 20 днів розглядатимуть детальніше, а про результати повідомлять усіх трьох підприємців.

Координатор проекту реконструкції зоопарку в Луцьку Василь Байцим нагадав, що на реконструкцію зоопарків у польському місті Замость та нашому місті виділили 2,3 мільйона євро, півтора з яких має отримати Луцьк.

Загалом же у ЄС профінансують 4 з 12 поданих на розгляд волинських проекти, на що область отримає 25 мільйонів євро.

Щодо, власне, Луцького зоопарку, Байцим розповів що 1,5 мільйона євро виділять на усі роботи, необхідні у межах реалізації проекту реконструкції зоокуточку. Зокрема, це стосується підготовки проектно-кошторисної документації, послуг з аудиту.

Дофінансування робіт здіснюватиме Луцька міськрада.

А от безпосередньо на будівельні роботи потрібно понад 15 мільйонів гривень. Так, по 5 мільйонів потрібно для забезпечення зоопарку інфраструктурою, а це стосується інженерних мереж, будівництва ведмежого та левового містечок. Ще приблизно 2 мільйони гривень потрібно для благоустрою зоокуточку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що, хто виграв тендер???
Відповісти
Останні новини
Луцький зоопарк готові «переробити» за 7 місяців
01 серпень, 2013, 16:17