Поліщук похвалив посадовців, яких раніше позбавив премій через погану роботу в негоду

Поліщук похвалив посадовців, яких раніше позбавив премій через погану роботу в негоду
Міський голова Луцька Ігор Поліщук відзначив позитивні зміни у роботі двох посадовців, які раніше залишилися без премій через неефективну роботу.

Про це йшлося у вівторок, 2 березня, під час оперативної наради у Луцькраді.

Нагадаємо, уночі 26 січня у Луцьку випала чимала кількість снігу, тож виникли труднощі із розчищенням тротуарів та автошляхів. Уже зранку мер міста анонсував про позбавлення премій двох посадовців.

Згодом стало відомо, що директору департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколі Осіюку зменшили розмір преміювання на 40% від встановленого за січень 2021 року.

Позбавили премії повністю виконувача обов'язків директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства “Луцькспецкомунтранс” Володимира Марценюка за січень 2021 року.
Однак уже 2 лютого Ігор Поліщук подякував підлеглим за роботу, зазначивши, що місто непогано впоралося зі значною кількістю снігу, що випала у негоду.

«Хочу позитивно відзначити роботу Миколи Осіюка та Володимира Марценюка, які, скажімо так, на мою думку, попрацювали досить непогано. Тому що була залучена колосальна кількість техніки як на безоплатних умовах, так і на платних умовах», - зазначив міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"місто непогано впоралося зі значною кількістю снігу" - але .........
Відповісти