У Луцьку пропонують ввести спеціальний квиток для пасажирів, які платять готівкою

У Луцьку пропонують ввести спеціальний квиток для пасажирів, які платять готівкою
У Луцьку пропонують запровадити спеціальний квиток, який видаватимуть пасажирам, що здійснюють розрахунок за перевезення готівкою.

Про це йшлося у середу, 3 березня, під час засідання виконкому Луцькради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що станом на сьогодні майже всі перевізники не виконують умови договорів, зокрема водії маршруток беруть готівку, а перевізники не вживають заходів задля зменшення обігу коштів. Після заключення договорів задля проведення контролю за оплатою проїзду працівниками ЛПЕ (окрім «Санрайзу») певні зрушення є: за 2 березня провели валідацію в маршрутках більше 109 тисяч, тоді як на початку лютого – 87 тисяч пасажирів.

Своєю чергою, член виконкому Олександр Серватович запропонував випустити спеціальний квиток для людей, котрі розраховуються готівкою в громадському транспорті, запропонувавши за нього вдвічі більшу ціну.

Серед порушень – на маршрути виходить значно менше транспортних засобів, аніж було заявлено – із 162-165 у кращому випадку їздять 155 автобусів, водії не доїжджають на кінцеві зупинки, немає транспорту у ранкові та вечірні години тощо.

За порушення перевізникам видали 46 приписів, тож вони доповідатимуть під час наступного засідання виконкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай їм водій печатку на лоб ставить.
Відповісти
А може втричі ,що геть розуму нема ,чи як ?Квиток повинен бути на дві гривні дорожчий ,для тих ,хто приїхав в Луцьк з обов'язковою видачею талончика .
Відповісти
А чому взагалі повинен бути дорожчим? У тій же Польщі, що електронний, що з квиткомату(паперовий) в одну ціну. Якщо я їзджу у маршрутці тільки у погану погоду, чому мушу платити дорожче? Тому що водії не чесні?? Ну таке собі рішення.
Відповісти
Є і інші варіанти оплати проїзду, можна з додатку, можна зарплатної картки, можна купити Сіті карт... тобто ви маєте декілька варіантів оплати проїзду. Нашим людям дай 10 варіантів, але їм всерівно не вгодиш. Яка нам різниця, як в Польщі???? Ми живемо в Луцьку! В нас тут такі от правила і будьте добрі живіть за цими правилами, або їдьте в більш комфортне місто,де не все так погано, як в Луцьку! Щасливої всім дороги!
Відповісти