У Луцьку планують відкрити ще один новий дитсадок

У Луцьку планують відкрити ще один новий дитсадок
У одному із житлових комплексів у Луцьку планують відкрити новий дитячий садок. Поки точаться дискусії з міськрадою, який він повинен бути: приватний чи державний.

Про це в програмі «Позиція» на «12 каналі» розповіла начальниця управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко.

«Минулого року навесні нас запрошували, аби ми проконсультували щодо відкриття закладу дошкільної освіти… Поки ми їх переконуємо, що він має бути міський, не приватного характеру. Поки що ще зворотньої реакції ми не знаємо. Вони питали як їм це ліцензувати чи зможемо ми з кадрами допомогти. Крім цього вони показували нам приміщення, яке мали б переобладнати», – каже Зіновія Лещенко.

Додає, що до цього дитячого садка додається і земельна ділянка, бо по-іншому згідно з нормами функціонувати дитячий садок не може.

Уже пізніше під час обговорення очільниця управління освіти розповіла, що йдеться про дошкільний навчальний заклад у житловому комплексі «Атлант». Він дозволить зменшити навантаження з переповнених ДНЗ номер 7 та 25.



Фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото сидить там корупціонер Кравчук, який і є хресним батьком закритих дитячих садочків і вішає лапшу на вуха лучан ! Сам же їх порозпродував ! Якщо депутати ВРУ рішили проревізувати дії тодішніх депутатів, які голосували за харківські угоди, то буде правильно і в Луцькій міській раді зробити аналогічно і розглянути дії тих посадових осіб, які садочки порозпродували, землю під ними роздерибанили, котельню на Карбишева загнали ! Непочатий край роботи ! Злодій має сидіти в тюрмі !
Відповісти
Тепер шукаєте, де ділась земля для садочків - то запитайте, де взялась земля під дитячу церкву, під ресторани для братви ? Там якраз мали бути дитячі садочки ! Прокуроре, до роботи !
Відповісти