Розповіли, кого із Завокзального ринку у Луцьку хочуть переселити на Новий

Розповіли, кого із Завокзального ринку у Луцьку хочуть переселити на Новий
Підприємців з ринку «Пасаж», що на вулиці Конякіна в Луцьку, не виселятимуть. Проте продавців, які займаються гуртовою торгівлею з автомобілів на розташованій поруч парковці, можуть попросити переїхати.

Нагадаємо, що днями з’явилась інформація про те, що гуртовиків з «Пасажу» хочуть переселити на Новий ринок. Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося по коментар з цього приводу до директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Бориса Смаля.

З його слів, про виселення підприємців з ринку «Пасаж» не йдеться. Натомість на Новий ринок хочуть переселити тих, хто торгує з автомобілів на тротуарах і прилеглій парковці.

«Є думка перевести на Новий ринок підприємців, але не з «Пасажу», а гуртовиків, які торгують та заважають і пішоходам, і пасажирам автомобілів. Адже призначення цієї земельної ділянки – парковка, а там відбувається торгівля. У результаті люди, які приїжджають на той же «Пасаж», машину не мають де поставити, бо там з вантажівки продають помідори. Тож є бажання цих оптовиків забрати на Новий ринок, бо він саме для гуртової торгівлі пристосований», - каже посадовець.

Він зазначив: згадана ділянка на вулиці Конякіна передана в оренду ПП ВКФ «Домінанта» під облаштування платної парковки. Однак з припаркованих автомобілів там жваво торгують овочами, здебільшого гуртом.

Зі слів Бориса Смаля, в міській раді планують створити робочу групу, яка має вивчити цю ситуацію. Проєкт відповідного розпорядження міського голови перебуває на погодженні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.