Як волинські журналісти визначали найспортивніших. ВІДЕО

Як волинські журналісти визначали найспортивніших. ВІДЕО
На Волині завершилася десята спартакіада працівників ЗМІ, яка традиційно відбувалася в спортивно-оздоровчому таборі “Оберіг”, що в селі Уховецьк Ковельського району.

Для участі в ювілейній 10-ій спартакіаді медійників, співорганізаторами якої виступили обласна організація НСЖУ та центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, зареєструвалися 5 команд, - йдеться в сюжеті Телевізійного центру Ковель.

Окрім газет “Діалог”, “Колос” та “Слава праці”, за перемогу змагалися також об'єднана команда працівників місцевих видань Ковельського, Ківерцівського та Любомльського районів, а також збірна ТРК “Аверс” та інформагенції ZIK.

Головне - не перемога, а участь. Олімпійське гасло сповна підходить і для змагань медійників. Тому й спортивні види спартакіади організатори підбирали з поправкою на любительський статус її учасників.



Окрім шести залікових видів спортивної програми спартакіади учасники спробували себе і у змаганнях з риболовлі. А сонце, повітря та вода мальовничого озера Ухо допомогли медійникам поєднати спорт та відпочинок.

Досвідом волинських журналістів в організації подібних змагань вже зацікавились і їхні колеги з Польщі.

Що ж до спортивних підсумків, то переможцем 10-ої обласної спартакіади працівників ЗМІ стала об'єднана команда журналістських колективів газет “Вісті Ковельщини”, “Вільним шляхом” та “Наше життя”.

Переможцям та призерам спартакіади — журналістам Іваничівської районної газети “Колос” та об'єднаної команди “ТРК “Аверс” - інформагенція ZIK” - вручили пам'ятні медалі та кубки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як волинські журналісти визначали найспортивніших. ВІДЕО
09 серпень, 2013, 11:59