У Луцьку відбувся фестиваль екстриму. ФОТО

У Луцьку відбувся фестиваль екстриму. ФОТО
У Луцьку відбувся фестиваль екстриму та вуличної культури «URBAN CITY FEST».

Дійство влаштували у неділю, 11 серпня, в рамках другого етапу культурно-розважального проекту «Проспект розваг».

Організатор фесту – спілка громадських організацій «Молодіжна платформа», партнер – відділ у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Фестиваль розпочався у післяобідню пору при вході у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, що на вулиці Глушець. Тривав до самого вечора.

На фесті свої вміння демонстрували хлопці, що катаються на велосипедах BMX, роликах, скейтах, а також репери, брейкдансери, паркурщики, графітчики тощо.

20-річний Денис Михалевич із Ковеля став найкращим велосипедистом на BMX. Цим екстремальним спортом він уже займається 8 років. Хлопець розповідає: велосипеди BMX відрізняються маленьким діаметром коліс, що дозволяє легко виконувати різноманітні трюки.

«У Ковелі нам вже виділили територію. Зараз якраз працюємо над тим, щоб збудувати майданчик для занять. Дуже хочу, аби це сталося якомога швидше», – поділився хлопець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хардтейл с фоксой - маленькое местное извращение :)
Відповісти
фотка з дівками що їдять солодку вату навіть екстримальніша за надувні кульки ))
Відповісти
пародія, а не фестиваль екстриму, шо попало...
Відповісти
Дякую за гостинний прийом. Захід гарний і потрібний. Нажаль у нас у Ковелі нічого подібного не проводиться.
Дякуємо організаторам за хорошу справу
Відповісти
Фестиваль був хороший ....море емоцій та позитиву .....дякуємо за таке чудове дійство
Відповісти
Шановні, перед тим як обсирати - шось самі зробіть......багато хто не зміг прийняти участь, але загально фест в рамках Луцька дав поштовх до подальших дій і розвитку урбан культури.......а пообсирати - то діло святе, продовжуйте товаріщі, це означаєщо ми рухаємося в правильному напрямку
Відповісти
підтримую)
Відповісти
Класно було!
Відповісти
та норм все пройшло! людей малувато було, цього ніхто не заперечує. але не тому що було нецікаво, а тому що більшість нашої луцької молоді, обираючи для себе як провести вихідний день, краще завісне в якомусь генделику, ніж візьме участь в фесті без п'янки і мордобою!
Відповісти
фото могло бути краще. Не видно трюків
Відповісти
http://youtu.be/NhsLKNDiLQM
Відповісти
мне понравилось, маловато дюдей, ето их проблемы)) нужно делать до 11
Відповісти
неймовірно класно )))
Відповісти
Оце екстрим, через два поддони пригали. Організаці на 2. Це для галочки? Лаба ти що за заходи пропускаеш?
Відповісти
Шановний наш пане Яручик, а що ви зробили для розвитку неформальної молоді в Луцьку??? Чого Ви не дали бабла і не змогли запросити "Ред Бул Трансформер"??? Чого ви не дали грошей, шоб зварити металічний каркас для фігур, і не купили спеціальне покриття, для обшиття їх???? Чого лише одна піз.ёж, а суті від вас (бізнесменів і впливових людей міста) як з козла молока??? Навчіться не робити PR для себе, а зробіть щось для міста........щоб це було видно, а не їздити по школам і дворам, і питати у бабусь чи подобаються їм клумбочки.......тупа молодь бухає, а толкова неформальна молодь має кататись в непристосованих місцях, і не має як розвиватись!!!! Так шо зробітьшось а потім парафіньте інших
Відповісти
"Неформальна молодь" це яка така молодь? Наступне а ви здорові лоби організувати акції зі збору коштів на виготовлення отих своїх форм, чому не організовуєте, бо "неформальні"? Зберіть кошти замовте виробництво а коли буде місце відразу їх там і встановите, чи знову "неформальним молодим" людям треба все розжовувати? Розуму вам вистачає лише на велосипед, самокат але коли вам пох. то усім решта тимпаче пох..!!!!!!!!!!!
Відповісти
Лише за газони і решта ми не "неформальні" вад довбали, довбаємо і будемо довбати. Самі пристосовуйтесь і розвивайтесь і не лише у майстерності крутіння педалей.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся фестиваль екстриму. ФОТО
12 серпень, 2013, 09:00