Біля входу в центральний парк Луцька встановлюють світлофор

Біля входу в центральний парк Луцька встановлюють світлофор
На вулиці Глушець, біля головного входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, комунальники облаштовують регульований пішохідний перехід.

Про це інформує департамент муніципальної варти у фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно мерію просили встановити на цьому місці світлофор. Мовляв, у зв’язку з початком реконструкції проспекту Волі транспортне навантаження на вулицю Глушець суттєво збільшиться.

«Лежачі поліцейські», які там встановлені, демонтують. Натомість пішохідний перехід регулюватиметься світлофором з функцією кнопкового виклику «зеленого світла» для пішоходів.

"На наше глибоке переконання, реалізація цього проєкту значно збільшить пропускну здатність автомобілів в даній локації, що особливо актуально на час обмежень руху по проспекту Волі, у зв’язку із його реконструкцією. Також хочемо звернутись до пішоходів з проханням бути взаємоввічливими з водіями, натискати кнопку сигналу зеленого світла лише за потреби та при наявності достатньої кількості людей, що хочуть здійснити перехід!", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Три лежачих поліцейські, два світлофори, ще регульвальника поставте. Що то транжирити людські гроші...
Відповісти
Який кнопковий світлофор? Буде ще гірше як почнуть його безперестанку нажимати. Там потрібен швидкий автоматичний світлофор, з мінімальним часом для пішоходів. Зібралась група людей перейшла. А то ідуть усі безперервним потоком.
Відповісти