Відоме ім'я проректора луцького вишу, якого зловили на хабарі

Відоме ім'я проректора луцького вишу, якого зловили на хабарі
Стало відоме ім’я проректора університету, якого сьогодні, 27 травня, спіймали на хабарі у 1000 доларів. Ним виявився проректор Луцького національного технічного університету Сергій Савчук. До слова, він був депутатом Луцької міськради попереднього скликання.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, правооохоронці встановили, що проректор одного з луцьких ВНЗ, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав та отримав від товариства тисячу доларів США за безперешкодне надання в оренду складських приміщень для їх використання у господарській діяльності.

Затримали його «на гарячому» прямо у службовому кабінеті. Кошти вилучили.

Наразі вирішують питання про затримання службовця в порядку ст. 208 КПК України, оголошення підозри та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нове майбутнє для політеху! М-да....
Відповісти
Цей попався, а інші, яким збирають бабло в залікові книжки, попадаються не так часто. А беруть всі. Так званий у-тет треба розформувати з статусом ПТУ. Роздати спеціальності по обласних ПТУ - куди комбайнерів, куди трактористів, сантехніків, тепловиків. Бухгалтерів віддати на ринок, а будівельників - у вище ПТУ на Гнідаві. А приміщення віддати педколеджу чи "лесиному вишу".
Відповісти
Людям такого рівня соромно брати хабарі. Кого ми дамо Україні після вишу?. Таким людям, що рука тягнеться до взяток - не місце у вишах. Цікаво, чого студенти не подають їх у правоохоронні органи?
Відповісти
Депутатом попереднього скликання був Петро Савчук, а не Сергій. І на фото також не Петро Савчук. Перевіряйте інфу перш ніж друкувати
Відповісти
Чим я тебе породив - тим тебе і вб'ю !
Відповісти
А в "лесному виші" викладачам в залікову не кладуть?Ще й як кладуть і всі беруть!Вирішили політех до рук прибрати от і вся свистопляска!Викладачі до самої смерті"навчають",а випускники їхні всі в Польщі на заробітках з тими дипломами!
Відповісти
Савчук Петро Петрович У 2015 році обраний депутатом Волинської обласної ради за списками партії Українське об'єднання патріотів - УКРОП.
Савчук Сергій Ананійович У 2015 році обраний депутатом Луцької міської ради за списками партії Українське об'єднання патріотів - УКРОП.
Для коментатора Здиць перед тим, як ляпати язиком 0перевіряй інфу).
В статті мова йде за Савчука Сергія.
Відповісти
Нова команда діє.Це все,на що вони здатні.
Відповісти