Лучани скаржаться на віруючих, які голосно проповідують під вікнами

Лучани скаржаться на віруючих, які голосно проповідують під вікнами
Деякі лучани скаржаться на віруючих, які своїми гучними молитвами заважають відпочивати у неділю.

Про це йшлося 13 серпня під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, останнім часом у мерію надходили скарги від лучан, які мешкають поблизу РАЦСу. Люди обурються, що під їхніми вікнами збираються віруючі.

«Мешканці, що проживають в будинках біля РАЦСу, скаржаться на проведення щонедільних проповідувань віруючих, які заважають відпочивати та просять проводити такі заходи у молитовних будинках», – повідомила вона.

Лариса Карп’як уточнила: мова йде про прихожан церкви «Христа Спасителя» християн віри євангельської. До слова, їхній храм знаходиться на вулиці Вороніхіна, 14а.

Як виявилося, мерія дала дозвіл на проведення релігійних заходів у сквері біля РАЦСу 21, 28 липня і 4 серпня. Але місцевим мешканцям не сподобалося, що віряни себе надто гучно поводили.

Крім того, жителі проспекту Волі, Київського майдану нарікали на гучну музику під час проведення фестивалю «Бандерштат» 3-4 серпня. Такі заходи обурені лучани просять проводити за межами міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: релігія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від такої т.з. "музики" страждає екологія. Налякані птахи покидають гнізда з пташенятами, які гинуть від голоду. Топчуться зелені насадження, залишається купа бруду. Треба припинити і салюти вночі. Придумали ж таку хе.ню - бандерштат. А може краще гітлерштат ? Придурки. Такі розваги придумали для особливо тупих недорослів .... Аби пили пиво і ні про що не думали...
Відповісти
Мабуть ти не Микола, а Ніколай?!
Відповісти
Останні новини
Лучани скаржаться на віруючих, які голосно проповідують під вікнами
13 серпень, 2013, 12:21