Доставка смачної піци додому - купити піцу з доставкою*

Доставка смачної піци додому - купити піцу з доставкою*

Швидка доставка смачної піци


Піца — улюблена страва людей різного віку та роду зайнятості. Недарма, і великі і малі полюбляють цю смачну та поживну страву, адже піца це смачно, калорійно, недорого та різноманітно. Серед жителів України та Харкова смаки відносно цієї традиційної італійської страви дуже різні — хтось полюбляє піцу з морепродуктами, хтось їв би тільки знамениту Маргариту, хтось віддає перевагу вегетаріанським варіантам, а хтось взагалі готовий куштувати будь-яку піцу і на сніданок,і на обід, і на вечерю, адже можливо замовити піцу додому у будь-який час.

Які переваги замовлення піци


В піцерії "Double Cheese" не тільки смачно готують, але й докладають всіх зусиль, аби клієнти повертались знову і знову.
Основні переваги піцерії:
• Зручне замовлення. Ви можете замовити піцу у Харкові скориставшись сайтом - просто додавайте товар у кошик і оформлюйте замовлення в пару кліків. Крім цього, Ви звісно ж можете замовити піцу за телефоном.
• Зручна форма оплати. Оплатити замовлення можна готівкою у руки кур'єру, проплатити замовлення через сайт системою LiqPay, чи скористатися банківською карткою і оплатити піцу через термінал.
• Великий вибір. Пропонується кращий у Харкові вибір традиційних італійських піц - з сиром, грибами, м'ясом, ананасами, руколою, цибулею, томатами та морепродуктами. У нас ви можете замовити сет піц — це набір із декількох різних піц за спеціальною зниженою ціною. В меню також є класичні італійські пасти, салати, кальцоне, стромболи, напої та багато іншого. Тож якщо Вам швидко потрібно організувати вечерю чи обід на декiлька персон — ми можемо запропонувати великий вибір страв на будь-який смак.
• Швидка доставка. В піцерії впевнені, що всі полюбляють тепленьке — тож намагаємося якомога швидше доставляти замовлення у будь-який куточок Харкова.
• Помірні ціни. Співпрацюючи з оптовими постачальниками якісних продуктів, в піцерії можуть дозволити собі пропонувати клієнтам лояльні ціни на все меню нашої піцерії.

Коли у пригоді замовити піцу додому?


Навіть, якщо Ви не звикли замовляти додому піцу чи інші страви, візьміть до уваги кілька ситуацій, коли замовлення піци додому може стати у пригоді:
• Несподівані гості. До Вас несподівано завітали гості, а у холодильнику хоч конем грай? Швиденько оформляйте замовлення через сайт, і вже найближчим часом смачна та універсальна вечеря для компанії у Вас на столі.
• Дитяче свято. Як не крути, але всі діти люблять піцу, тож чому не замовити сет із декількох піц для дитячого столу? Тим паче, що далеко не всі маленькі гості полюбляють олів’єшку з котлетою, да і часу домашня кухня займає чимало. А замовити піцу — легко, просто і недорого, да і всі діти будуть гарантовано задоволені. До речі, для малих ласунчиків в меню є картопля фрі — також обожнювана дітьми страва.
• Важкий день. Усі дорослі стикались с ситуацією, коли після роботи вже не лишається сил навіть ванну прийняти, не говорячи вже про те, щоби займатися приготуванням домашньої вечері. Втомились не роботі та немає сил кулінарити? Замовляйте піцу, пасту чи інші смачні італійські страви. До речі, у меню є смачні традиційні супи, що напевно сподобаються усім, хто надає перевагу не калорійним стравам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Доставка смачної піци додому - купити піцу з доставкою*
18 червень, 2021, 19:44