Тури в Грецію - замовити тури на півострів Халкідікі*

Тури в Грецію - замовити тури на  півострів Халкідікі*

Куди у Греції замовити тур: півострів Халкідікі


Греція відома своєю природною красою і захоплюючою історією. Визначні пам'ятки і стародавні археологічні споруди, незліченні острови, піщані пляжі і м'який середземноморський клімат роблять її одним з головних туристичних напрямків Європи, а півострів Халкідікі — одним з найкращих грецьких курортів. Чому варто звернути увагу на цей регіон і замовити тур Греція?

Кращі пляжі півострова Халкідікі


Халкідікі відомий завдяки своїм казковим пляжам, що нагадують картини з полотен античних митців. Серед незліченної кількості місць для купання та відпочинку на Халкідікі, слід зазначити наступні.

Калліфея
Жвавий пляж приморського містечка Каліфея відрізняється білосніжним піском і кришталево чистою водою, розташувавшись біля підніжжя пагорба, вкритого пишною рослинністю. Не випадково топонім «Калліфея» перекладається з грецької мови як «прекрасний вид».

Неа Фокея
Ідилічний піщаний пляж, розташований перед однойменним курортним поселенням, з безліччю ресторанів і традиційних грецьких таверн. Саме тут Ви зможете відчути неповторний колорит національної кухні, традицій — і все це на фоні дивовижного моря.

Кріопігі
У Кріопігі («холодне джерело») пляж, званий також Пігадакья («джерельця»), знаходиться поблизу поселення. Пісок тут дуже невеликий, вода — дивно чиста. На пляжі можна зайнятися водними видами спорту і освіжитися в барі прохолодних напоїв. До речі, придбати тур на Халкідікі цього літа за особливо смачною ціною можна у компанії Антонів Тур, яка пропонує кращий пляжний відпочинок для всієї родини.

Що можна подивитися на півострові Халкідікі


Екскурсійні тури на один-два дні на Халкідікі прийдуться до душі всім тим, хто любить поєднання природної краси та старовинних історичних місць. Ця ділянка суходолу умовно поділяється на 3 частини, формою нагадуючи тризуб і простягаючись далеко вглиб Егейського моря. Кожна з трьох частин Халкідікі відрізняється своєю культурою, кулінарією, має неповторний характер.

Кассандра
Найпопулярнішою серед туристів вважається Кассандра. Це регіон з величезною кількістю готелів, пляжів, нічних клубів та іншою інфраструктурою. Багато традиційних вуличок у старовинному стилі, маса архітектурних пам'яток та безліч місць для розваг — основні плюси Касандри. Перебуваючи на відпочинку в цьому регіоні, обов'язково завітайте до Порту Гларокавос. Мальовниче узбережжя, кришталево чиста вода та багато човнів, яхт та кораблів — це чудове місце для фотосесії.

Афітос
Мандрівники також рекомендують відвідати Афітос — традиційне грецьке селище, що дбайливо зберігає свою історію. На центральній площі селища знаходиться церква Святого Димитрія (1858 рік), а поруч з нею, в старовинній будівлі, розташовується місцевий етнографічний музей. У Афітосі можна побачити роботи відомого скульптора Павліс і відвідати будинок музиканта Мандакаса.

Афон
Місце, що неодмінно потрібно відвідати усім, хто має намір доторкнутися до світових православних святинь. На території Афона знаходяться 23 духовні центри християнського віросповідання. Це місце також зацікавить усіх тих, хто любить спокій та тишу. Мальовнича гора Афон — одна з наймальовничіших та найспокійніших туристичних точок Греції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тури в Грецію - замовити тури на півострів Халкідікі*
18 червень, 2021, 19:37