Як купити покривала на ліжко з доставкою по Україні*

Як купити покривала на ліжко з доставкою по Україні*

Покривала на ліжко


Стильне і модне стьобане або жакардове покривало на ліжку або дивані грає величезну роль в домашньому інтер'єрі, адже саме на нього падає перший погляд. Так би мовити, зустрічають по одягу, тому дуже важливо яким воно буде. Сучасний ринок пропонує гідні моделі з якісних і перевірених матеріалів провідних світових брендів, тому, щоб замовити для себе красиві покривала на ліжко, вам не доведеться витрачати багато часу і зусиль на його пошуки.

Види покривал на ліжко


В інтернеті можна легко обрати і купити покривало на ліжко — дороге і не дуже, в спальню або вітальню. Сучасні виробники поділяють покривала на декілька видів:

• Стьобані покривала.
• Жакардові покривала.
• Покривала на ліжко з мереживом.
• Однотонні покривала.
• Покривала з малюнком.

Стьобане покривало — це виріб з двох прошитих між собою полотен із шаром утеплювача між ними. Воно виконує декоративну функцію, а також охороняє меблі від пилу. Покривало може бути однотонним або прикрашеним малюнком і виготовляється з різних видів тканин, від шовку до хутра.

В основі жакардового матеріалу лежить повторюваний візерунок з чітким рельєфом. Тканина може бути повністю натуральною чи штучною. Покривало жакардове, зроблене з ниток бавовни в поєднанні з шовком (до складу також часто додають віскозу), відрізняється примітним блиском.

Покривало з мереживом в стилі “прованс” — елемент оформлення житла, що залишається популярним протягом багатьох років. Французька провінційна стилістика дозволяє привнести в оселю милу серцю красу сільського будиночка. Одне з центральних місць в інтер'єрі відводиться текстильним виробам. Мереживний матеріал для покривала прованс виготовляють з бавовняних волокон. За зовнішнім виглядом він дуже схожий на мереживо, виконане вручну.

Євро покривало на двоспальні ліжка — хіт декору


Найпоширенішими розмірами на двоспальне ліжко є великі покривала євро, у зв'язку з чим число їх дизайнів багаторазово перевищує полуторні габарити. Саме тому підібрати велике покривало на двоспальне ліжко не складає труднощів. А для тих, хто вважає за краще розміри в підлогу, є варіанти євро-максі, чиї характеристики є найбільш величезними серед всіх провідних виробників.

Незрівнянно красиві покривала на ліжко — родзинка будь-якого інтер'єру. Зверніть увагу: якщо предмет меблів, на якому Ви плануєте розмістити покривало, має незвичайну форму або розмір, краще зробити виріб на замовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.