У Луцьку відкрили «Діснейленд». ФОТО

У Луцьку відкрили «Діснейленд». ФОТО
Дитячий парк відпочинку та розваг відкрили у Центральному парку імені Лесі Українки.

Урочистості відбулися 24 серпня о 13:00.

Жваві танці школярів біля фонтану супроводжувались оплесками перехожих і глядачів. Після трьох динамічних композицій людей запросили на територію нового майданчика. Там 13-річний Михайло Кліш виконав пісню «Безмежне море фантазій». Дорослі та діти весело пританцьовували в такт приспіву: «Раз, два, три! Руки догори! В чарівнім полоні плескайте в долоні!».

Під час урочистостей луцький міський голова Микола Романюк наголосив, що «кожна справа дорослих повинна допомагати молодому поколінню розвиватись і творити щось нове, рости і розбудовувати рідне місто, а в подальшому – державу. Сюди не пішло жодної копійки з міського бюджету, тож уся наша спільнота висловлює величезну подяку Аллі Рожанській за її ініціативу та сміливість, за її людяність та увагу до маленьких лучан».

До слова, мер міста сьогодні, 24 серпня, святкує не лише День Незалежності, а й свій день народження.

На питання, як зародилася ідея створення такого дитячого парку, організатор проекту Алла Рожанська відповіла: «Надихнула мене на цей крок моя донька. Буває, вечорами розмовляємо, кажу їй, щоб вийшла десь прогулятись, а вона відповідає: «Мамо, мені нема куди піди». Неодноразово ми з нею ходили цією частиною міста і раптом я подумала: а чому б не створити тут рекреаційну зону для дітей? Це ж центральний парк відпочинку Луцька. До того ж, це доволі гарно вписувалося б в загальну атмосферу».

Також вона підкреслила, що вважає себе цілком звичайною громадянкою, просто їй небайдужа доля рідного Луцька.

Перерізати червону стрічку мер Микола Романюк запропонував дітям.

Молодий Артем, батько двох дітей, ділиться враженнями: «Я доволі життєствердний, а тим паче в такі дні, коли Луцьк буквально обіймають концерти і драйвові заходи».

Музика та дитячий сміх наповнюють радістю простір центрального парку відпочинку. Діти розпорошились хто куди. Хлопчики Костя і Дмитрик вдоволено роздивляються нові футбольні м’ячі – це призи за успішну участь у конкурсі на гнучкість.

На рулі юного велосипедиста майорить синьо-жовтий прапорець, на питання про настрій хлопець встигає вигукнути: «Святковий!.. А хіба має бути інакший?..»


Ярослава САВОШ (для ВолиньPOST)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сроманюку піря видайте..на голову також..
Відповісти
я холодний від цих спасителів..
Відповісти
Автори цього геніального "діснейленду" взагалі особисто відвідували справжній діснейленд?
Що спільного з діснеєм у цього луцького?
Це просто мариння якесь...
Відповісти
Автори цього "діснейленду" -- журналіст-практикант, і початковий заголовок "У Луцьку відкрили дитячий парк відпочинку та розваг" поміняли в редакції ,коли публікували новину. Я сама не втямлю, де зв*язок...=\
Відповісти
Ті самі надувні фігні що і кругом але чомусь цій підприємиці Луцька влада зробила рекламу
Відповісти
це і є влада.
Відповісти
УЖОСССС!!!!!!
Провінційний тихий УЖОСССССС!!!!!!
З витоптаною травою, болотом і недомощеними доріжками
Відповісти
А хто ж там справжні власники?
Відповісти
як була приватизована будівля,яка непопадала під приватизацію ппо вулиці Шопена навпроти фокстрота.гранди волині-це вони.це ще ще при ющенку.в цих так не попре,але по мєлочі та комусь щось підсказати та помогти рішити за процент..земля в луцьку закінчується-вони нагліють..бо главні там а тут вони шавкі..але по мелочі ми бачим.кормляться хоч цим..http://www.volynpost.com/img/modules/news/4/cf/603f8291a11314f85b53533206cd6cf4/cb-IMG_3819.JPG
Відповісти
Землю брали для квіткової альтанки потім все переграли.
Відповісти
При чём тут "Диснейленд"???
Просто дол...бы, причём глубоко провинциальные.
Відповісти
Ну всьо Діснейленд в штатах пора закривати "він нервово з боку курить" всі гоу то Луцьк. Може щей для дітей діті розваги безплатні??? Во крутий Луцьколенд
Відповісти
Ух і дають!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили «Діснейленд». ФОТО
24 серпень, 2013, 16:03